Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Számítógépem eggyik napról a...

Számítógépem eggyik napról a másikra megszűnt működni?

Figyelt kérdés
Ma hazajöttem,indításkor egy fura ablak fogadott,nem akartam elnyomkodni semmit ezét a kilépésre nyomtam majd a gép leállt.Ezután próbáltam beindítani de pár másodperc után a piros fény kialszik majd a gép leáll.Áramtalanítás nélkül pedig újra és újra beindul magától majd leáll...segítség kéne?
2016. szept. 30. 16:07
 1/5 anonim ***** válasza:

"segítség kéne?"

Nagyon úgy tűnik. :)

2016. szept. 30. 16:18
 2/5 A kérdező kommentje:
Fejlemény:ha kihúzom az egeet nem áll le a gép,azonban a monitor nem mutat semmi,és a gép sem sípol indításkor
2016. szept. 30. 16:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Azért írtam úgy hogy a weboldal ne kötekedjen velem hogy kérdés vagy sem
2016. szept. 30. 16:20
 4/5 anonim ***** válasza:

Újraindul: kékhalál is volt?

Vagyis kék képernyő fehér betűkkel. Ha igen, kapcsold ki az automatikus újraindítást, aztán olvasd le a hibakódot. Erre keress rá a Google keresőjében.

Ha nem volt kékhalál, akkor asztali gépnél a táp lehet hibás, vagy az alaplap, merevlemez, memória. Egyszóval ha nem értesz hozzá, vidd szervízbe.

2016. szept. 30. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:
Alaplapra gyanakszom...jelenleg minden működik de amint bedúgom azinternetet a csatlakozóba,a gép leáll...szervíz lesz bizony ha csak nem sikerül valahogyan megoldást találni
2016. szept. 30. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!