LEhet nekem bármilyen problémám az alábbi dolog miatt? Ezt a Vodafone megoldja magától?
Figyelt kérdés
Előfizetésées vagyok, és jött egy SMS , hogy számlaegyenlegemre 3500 ft. összegű befizetés történt, holott én semmit nem töltöttem fel rá, tehát valúszínű, hogy valaki félre írta a telefonszámot.
Na most az lenne a kérdésem, hogy ezt a tévedést a vodafone intézi saját hatáskörében, vagy nekem kell ?
Kis idő múlva volt is egy nem fogadott hívásom egy ismeretlen telefonszámról, csak nem volt épp nálam a telefonom, így nem tudtam felvenni.
Mi ilyenkor a teendő ? Felhívtam a voda. ügyfélszolgálatot , de kb 5 perc után meguntam, hogy csak a gombnyomkodós automatával beszélek, és nem jutok semmire -.-"
Nekem lehet ezzel kapcsolatban bármilyen jogi szankcióm ?Tehát lehet bármi bajom a dolog miatt ?
2016. szept. 22. 12:44
1/2 anonim válasza:
1750-et hívd fel, előbb-utóbb beszélhetsz az ügyfélszolgálattal. Ha ez nem megy, hívd vissza az ismeretlen számot.
2/2 anonim válasza:
vodafonnál úgy megy ez hogy ők nem utalgatnak vissza a másik félnek hanem meghagyják a lehetőséget hogy ők intézkedjenek maguktól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!