KozmaAdrián kérdése:
Rakathatok e a viztoronyra WIFI -t?
Figyelt kérdés
Sziaztok a Devecseri víztoronyra szeretnék WiFi-t rakatni mert az a legmagassab pont erre kB egy 20. Km ereset tudom hogy nem olcsó de mégis hogy kB menyibe kerül ( szerintem 2.5-3 millio Ft)és hogy meg kapnám e az engedélyt Stb.. + net + villany stb a válaszokat elöre is köszönöm.2016. szept. 2. 21:36
11/11 anonim válasza:
Kozma Adrián? Devecser? 14-15 évesen nem azon kéne agyalnod barátom,hogy egy hidroglóbuszra Wifit szereltess. Bár ránézésre is tudtam, hogy valami baj van veled, de hogy ennyire :D
Ha nem az a Kozma Adrián lennél,aki most 8.-os a devecseri Gárdonyi Géza Ált.isk-ben,illetve most 9.-es valahol,akkor elnézésedet kérem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!