Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Leeghet-e a haz, ha a 15...

Leeghet-e a haz, ha a 15 amperes relet kicserelem 40 amperesre?

Figyelt kérdés
Szeretnem kicserelni a relet nagyobbra, mert ugy nez ki egyszerre tobbet fogyasztok. Meg volt egy kis atalakitas is, de a falban a vezetekek maradtak. Nem tudom mennyit birnak a vezetekek, ezert erdekelne hogy mennyi az esely ra hogy leegetem az egesz hazat? Az is erdekelne kb mennyit lehet egyszerre hasznalni 15 illetve 40 amperrel. Ha lehet villanyszerelok valaszat varom elsosorban. Koszonom.

2016. aug. 31. 22:57
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

"az egyikben van az az ominozus megszakito amirol beszeltem."

Na azt nem fogod te magadnak kicserélni.

Call the service provider to ask higher amperage supply.

They will be know how much amperage applicable to your apartment electric system.

As owner you have the responsible for safety of your apartment's electric system.

If you are a tenant, call the landlord to ask him a written permission.

That's so easy.

2016. szept. 3. 02:02
 22/24 A kérdező kommentje:
Thanx body.:)
2016. szept. 3. 06:19
 23/24 anonim ***** válasza:
Te nem is amerikában vagy! :-D Nem ugy mondják hogy body hanem buddy, Moré :-D
2016. szept. 3. 08:21
 24/24 A kérdező kommentje:
True. You got me.
2016. szept. 4. 21:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!