Van olyan riasztó ami a rendőrségnek riaszt ha valaki betör a házamba?
Figyelt kérdés
2016. aug. 29. 13:57
2/10 anonim válasza:
Persze hogy van, általában minden mai riasztó tudja, de nem mindenhol kérik. Van olyan leehtőség, hogy SIM kártyán keresztül üzenetet küld neked, hogy épp riaszt például.
Ha a rendőrség kijön, van egy bizonyos összeg, amit ki kell fizetni egyébként.(minden alkalommal amikor riaszt)
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2016. aug. 29. 14:01
4/10 anonim válasza:
Legjobb az acél biztonsági ajtó vagy heveder zár és a berácsozott ablakok . Marha magas épített kerítést vagy Festett pallós fakerítést nem kockáztatnak . A postaládára és a csengőre a valódi mellé több család nevet is írjatok ki , azt tévedik hogy többen laknak és van itthon sok lakó ...
5/10 anonim válasza:
Biztonsági cég kiépíti a rendszert, általában a villanykábelek mellé húzzák be, van akku, vezérlőegység, kódtábla, sziréna. Akkor is működik, ha nincs áram, de a kódot pontosan kell beütni, mert üvöltés (és plusz számla) a vége. Havi 4-5 ezer forintért működik a tácfelügyelet. Ezekkel a szirénás házakkal általában nem próbálkoznak a betörők. Sok ilyen cég van, nézz körül a környéken, milyen céges matricákat látsz a kapukon, házakon.
7/10 A kérdező kommentje:
Hogyhogy nincs? Nem láttad amit az első válaszoló linkelt?
2016. aug. 30. 08:06
8/10 anonim válasza:
A biztonsági cégek őrei is átadják a rendőrségnek az elfogott betörőt.
9/10 anonim válasza:
"Hogyhogy nincs? Nem láttad amit az első válaszoló linkelt?"
De, én linkeltem azt is, meg én írtam azt is hogy nincs.
Nem értem mi a gondod.
10/10 anonim válasza:
"Hogyhogy nincs? Nem láttad amit az első válaszoló linkelt?"
Na, elolvastad már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!