Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hány volt a kimenő feszültsége...

Hány volt a kimenő feszültsége ennek a töltőnek?

Figyelt kérdés

Ez egy elvileg Nokia mobilhoz való töltő. A felirat rajta elég érdekes: 3-12V. Kapcsolót a képek alapján nem látok rajta, hogy állítható lenne. Akkor mennyi is lehet a kimeneti feszültsége?

Nem telefonhoz kell, más célra akarom tápnak használni, de tudnom kéne, hogy hány voltos.

[link]

[link]

[link]

2010. ápr. 21. 09:42
 1/4 anonim ***** válasza:
Szerintem mérd meg multiméterrel terhelés nélkül és terheléssel. Viszont nem látom rajta, hogy hány ampert ad le, szóval nem lehet valami nagy szám.. Mérd meg azt is.
2010. ápr. 21. 09:50
 2/4 A kérdező kommentje:

Nem tudom megmérni, mert addig nem veszem meg, amíg én sem tudom az adatait.

De úgy néz ki, hogy találtam másikat, ami megfelelőbb ennél.

2010. ápr. 21. 13:57
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha figyeltél volna, akkor megspórolsz egy weblapot ezen a helyen.

A tápegység 90V hálózati feszültségről 3V-ot ad, 250V-ról 12V jön ki belőle.

2010. ápr. 21. 20:46
 4/4 A kérdező kommentje:

Figyeltem, de ezt nekem honnan kellene tudnom? Nem foglalkozom napi szinten tápegységekkel.

Egyébként gondoltam erre, de azért bizonytalanodtam el, mert én nem ismerek olyan mobilt, aminek 12V-os akkumulátora lenne.

2010. ápr. 22. 09:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!