Nem sikerül a laptop újratelepítése, mit csináljak?
Figyelt kérdés
Mit csináljak, hogy ha egy "le kalózolt" windows 10 el rendelkező laptopot szeretnék újratelepíteni, és az eddig jól bevált windows 7 telepítőmre is errort írt? Pl: Pendriven keresztűl felrakom a windows 7 telepítőt, megy is és ott akad meg amikor ki kéne választani hogy frissítésekkel rakjam e fel vagy csak magában az oprendszert. Ugyanis ha az optimális frissítésekkel akarom felrakni megakad és errort ír, ha csak az oprendszert, akkor végigmegy a telepítés, kikapcsol a laptop, és a bootrendszerben 2 választható opció van: windows 10 home (ugye bedob a windows 10-re) illetve van a setup (erre rámegyek és azt írja hogy helyezzem be a telepítő cd-t és inditsam újra. Jelzem hogy a pendrive a telepítővel be van dugva folyamatosan a gépbe, és ha újraindítom a laptopot, újra ez van és csak a windows 10 re tudok menni és ugyanott vagyok ahol elkezdtem. Szóval ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Esetleg ha valaki telepítő program linket is tudna küldeni azt nagyon megköszönném!
2016. aug. 27. 20:10
2/4 anonim válasza:
Ez a téma engem is érdekelne. Nekem win 10 em van 32 bites, és 64 bitesre szeretném cserélni. Annyit már most látok a leírásodból, hogy a rég bevált win 7 lemezről nem megy a telepítés.
választható opció van: windows 10 home (ugye bedob a windows 10-re) illetve van a setup (erre rámegyek és azt írja hogy helyezzem be a telepítő cd-t és inditsam újra. Jelzem hogy a pendrive a telepítővel be van dugva folyamatosan a gépbe, és ha újraindítom a laptopot, újra ez van és csak a windows 10 re tudok menni és ugyanott vagyok ahol elkezdtem. Szóval ha valaki tudna segíteni, azt nagyon megköszönném.
Ezt a beidézett részt nem értem. Ha van win 10 -ed, akkor azt minden további nélkül tudod a Microsoft honlapján frissíteni. Egy teljesen uj telepítést csinál, szuperül megy. Én ezzel a win 10 64 bittel nem tudok zöldágra vergődni.
2016. aug. 27. 20:41
3/4 machapple válasza:
vidd el szerelőhöz
2016. szept. 1. 20:22
4/4 A kérdező kommentje:
Megvan srácok leirom mi volt a baj hátha tudok segiteni: Laptopot csak úgy lehet feltelepíteni usbről hogy az usb-t bootolhatóvá kell tenni ehhez kell egy rufus nevű program, nézzetek róla videót. Aztán ha ez megvan, a laptopon be kell állítani az usbről való bootolást és egyből a telepítőbe rak be és működni fog! :) Sok szerencsét mindenkinek!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!