Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyibe kerül egy laptop...

Mennyibe kerül egy laptop újratelepítése egy szervizben manapság?

Figyelt kérdés

Másik dolog: a programot a munkadíj tartalmazza, vagy külön kell megvennem?

Hogy működik ez?

2010. szept. 12. 21:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:

Kifizeted a programot (ha nincs neked), és a munkadíjat sem fogják elfelejteni ...

Ha Miskolc közelében laksz, írj privátot, tudok segíteni.

2010. szept. 12. 21:06
 2/19 A kérdező kommentje:

Nem, nyíregyi vagyok.

Nagyon vacak már a gépem, de pont az a gáz, hogy nincs 50 ezrem egy programra. Most akkor mit tegyek?

Azért egy kb árat írnál nekem?

Olyan 70 ezer körül?

2010. szept. 12. 21:14
 3/19 anonim ***** válasza:

óradíjban mérik(és bőven felkerekítenek).Általában 2500-3500/óra.A programot nem kell kifizetned,ugyanis ők is tört verziót fognak neked feltelepíteni.És csak az oprendszert rakják fel....

Ha gondolod segítek 2500ft-ért:)

2010. szept. 12. 21:15
 4/19 anonim ***** válasza:
59%
már bocs de akármeik informatikus felteszi neked rá 3 ezer forintért vagy 2 sörért(tapasztalat)de am könnyű nagyon hidd el
2010. szept. 12. 21:15
 5/19 anonim ***** válasza:
Ne rontsdd az üzletemet!XD
2010. szept. 12. 21:19
 6/19 anonim ***** válasza:
59%
Következő ajánlat: ezerötszáz + 1 sör? :)))
2010. szept. 12. 21:25
 7/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, keress egy ismerőst, aki meg tudja csinálni, mert biztos szívesen megcsinálja neked 1-2 sörért cserébe tényleg, mert nem nagy dolog, mondjuk lehet, hogy te magad is meg tudnád. Bolti szoftvert meg aztán nem várásolni senkinek ;)
2010. szept. 12. 21:36
 8/19 A kérdező kommentje:

Akkor elmondanátok, hogyan csináljam?

Az elejétől a végéig. :) Életet mentenétek. :)

Én így csinálnám, tévedek: letölteném egy pedrive-ra a tisztasz_ftver.hu-ról a programokat. Majd egy teljes törlés után feltenném a gépemre.

1 a gáz. Vannak rajta régi fotók, amiket egszerűen nem enged törölni, hogyan szedjem le??? Írásvédettnek minősíti, pedig nem az. Belépek, hogy kikapcsoljam , de nem is írásvédett, csak vacakol.

Can you help me please????? :) :)

2010. szept. 12. 21:44
 9/19 A kérdező kommentje:
Egyébként tenném én, de nincs infós ismim. :(
2010. szept. 12. 21:45
 10/19 bp1985 ***** válasza:
kiírod a windows-t egy cd-re. simán, és nem adatlemezként, mert akkor iso-t csinál. Berakod. Ujraindítod, Majd, fogja kiírni, hogy mit csinál. Amikor továbbra kell nyomni, továbbra nyomsz. Egyszerű amúgy, mint az 1szer1. Én is így kezdtem anno, azóta már pénzt is csinálok belőle:D:D:D
2010. szept. 12. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!