Hogyan csatlakoztassam a gépemhez az 5.1-es hangfalamat?
A zöld a sztereó, a rózsaszín a mikrofon, a sárga szerintem a vonal bemenet (de amúgy az aljzatoknál fel is van tüntetve).
Ha csak 3 jack aljzat van, akkor 5.1-re szerintem nem alkalmas, amit írtál, nem a kártya beállítási lehetőségei, hanem szoftveres lehetőségek (egy megfelelő kártyával).
A mélynyomót nem ajánlott a pc-re tenni, de nem azért, mert valamelyiknek baja lesz, hanem egyszerűen a mélynyomóból akkor lehet kihozni a makszimumot (mármint nem a hangerőt, hanem a legjobb minőségű hangot), ha a padlón áll. Ha a gépházon van, szerintem az bezavar, rezeghet a pc ház, ami nem a legoptimálisabb a hangzás szempontjából. Elméletileg azt is el tudom képzelni, hogy ha nagy hangerőn hallgatod, az a pc alkatrészeinek nem használ, de ez talán tényleg csak elméleti lehetőség.
Szerintem tedd a padlóra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!