Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Érdemes venni egy laptop...

Érdemes venni egy laptop hűtőpadot ebben az esetben?

Figyelt kérdés
Asus rog gl752vw laptopom van, gtx 960m videokártyával, nos a legtöbb játék esetében pl gta5, far cry3, csgo stb.. a gpu hőmérséklete felugrik 83 fokra, a cpu meg sokszor felugrik 89 fokra is. Nos ez normális? ez optimális hőmérséklet? aggódok mert nemrég vásároltam a laptopot és nem szeretném ha a túlmelegedés tönkretenné. Szóval érdemes hűtőt venni alá?
2016. aug. 25. 01:52
 1/5 A kérdező kommentje:
Ja és alaphelyzetben átlag 46 fok a hőmérséklete a cpu meg gpunak, de ez is fel szolott ugrani 55köré sokszor. A válaszokat megköszönném. Nagyon féltem a laptopot mert hát nem kevés pénz volt :)
2016. aug. 25. 01:55
 2/5 anonim ***** válasza:
Én vennék, informatikus vagyok, jaték+laptophoz szoktam hűtőt ajánlani
2016. aug. 25. 02:37
 3/5 anonim ***** válasza:

Első lépésként a laptop hűtőrendszerét takarítsd ki! Ez nagyon fontos, mert az eltömődött hűtésen a hűtőpad sem segít. Rendszeres takarítást igényel az aktív hűtésű gépek. (Lehet neked kérdező nem új infó ez, ám sajnos sokan nem tudják.)

Ha takarítás után is melegszik akkor jöhet a hűtőpad.

2016. aug. 25. 09:47
 4/5 A kérdező kommentje:
3 napja vásároltam meg, ennyi idő alatt annyira beporosodhat? és én hogyan tudnám tisztítani itthon? igazából én eddig nem használtam laptopot, ezért nem igazán tudom hogy hogyan lehetne megfelelőképpen vigyázni rá
2016. aug. 25. 10:31
 5/5 anonim ***** válasza:

3 nap alatt nem!

Gép és használat függő, hogy milyen időközönként kell takarítani. Az én gépemen sajnos nagyon érezni ha már nem szellőzik, mert akkor érezhetően átmelegszik a gép alja és belassul a rendszer. Én porszívóval szoktam gyakran áttisztítani, kb. havonta egyszer, a szellőző nyílásokhoz tartom a porszívófejet és kész is. Nagyon ritkán - általában más okból - szedem szét gépet, akkor az egész hűtőt kiszedem, alaposan letakarítom, újrapasztázom, stb.

2016. aug. 25. 12:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!