Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ezt elbírja a gépem, vagy nem?

Ezt elbírja a gépem, vagy nem?

Figyelt kérdés

Szeretnék játszani a Rainbow Six Siege nevű játékkal,de nem tudom,hogy megfelel-e a gépigénye a játéknak az én gépemhez... Acer Aspire E1-572 laptopom van...

a játék gépigényei (ajánlottan):

Operációs rendszer: Windows 7 Service Pack 1, Windows 8.1, Windows 10 (64bites változat)

Processzor: Intel Core i5-2500K @ 3.3 GHz vagy jobb, vagy AMD FX-8120 @ 3.1 Ghz vagy jobb

Memória: 8 GB RAM

Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 670 (vagy GTX 760 / GTX 960), vagy AMD Radeon HD 7970 (vagy R9 280x [2GB VRAM] / R9 380 / Fury X)

Hálózat: Szélessávú internetkapcsolat

Merevlemez: 47 GB szabad tárhely

Hang: DirectX® 9.0c-kompatibilis 5.1-es hangkártya a legfrissebb illesztőprogrammal

Nekem a procim Intel Core i5.4200U 1.6GHz (with turbo boost up to 2.6GHz,

a memóriám pedig 4 GB RAM

Ha szükségetek van valamilyen adatra még,akkor szóljatok pls!

Még csak most csöppenek bele ebbe a dolgokba,nem mondom,hogy zseni vagyok ilyen téren,de buta se XD

A team Fortress 2 szépen megy a gépemen,meg a Warface is,és az ezekhez hasonló Steam-es játékok,bár a TF néha laggol,de hátha az Fpssel van baj..

2016. aug. 24. 20:06
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

www.canyourunit.com

Itt válaszd az auto detect-et, ha kész akkor a legördülő menüből kiválasztod a kívánt játékot és kidobja, hogy fut-e vagy sem.

Illetve, alkatrészekbe osztva is. Pl proci elég, ram elég, vram kevés.

2016. aug. 24. 20:59
 2/6 anonim ***** válasza:
[link] Pontosan melyik? Egyébként nem vagyok benne biztos, de lowon lehet menne
2016. aug. 24. 21:24
 3/6 A kérdező kommentje:

Ez lenne az: [link]

Köszönöm szépen mindkettőtök válaszát és segítségét! :)

2016. aug. 25. 11:04
 4/6 A kérdező kommentje:

Milyen videókártya jó szerinted?

(gondolom lehet cserélni a laptopba,de ha nem,akkor bocsi a hülyeségért,de ha meg igen,akkor érdemesebb lenne szerintem kicserélnem,de ha már veszek,akkor olyat szeretnék ami a legtöbb játékhoz jó..)

2016. aug. 25. 11:10
 5/6 A kérdező kommentje:

[link]

Ez lett sajna az eredmény :/

Tudom,hogy nem gamer laptopom van,de azért reméltem,hogy hátha fut rajta xd

2016. aug. 25. 11:43
 6/6 A kérdező kommentje:

Elég elhamarkodottan írok választ mindig,de utánanéztem,és a vga-m dedikált,úgyhogy szerencsére kicserélhető :D

16 éves vagyok,és most tanulgatom ezeket :D

Ráadásul lány,ami szokatlan lehet,mivel általában a fiúk szoktak ilyeneket csinálni,de engem érdekel,és szeretek játszani mindenféle lövöldözős meg egyéb játékokkal :D

Meg gondoltam nem kéne venni 10 ezerért játékot anélkül hogy tudnám,hogy megy-e a gépemen,eddig az ingyenesek közül amiket steamről leszedtem az megy hál'Istennek :D

2016. aug. 25. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!