JMark01 kérdése:
Szeretnék venni egy 8gb-os RAM-ot de nem tudom hogy elbírja-e a gépem?
Figyelt kérdés
AMD Athlon II X2 3.40 GHz processor
Mostani RAM-om 4 gb
NVIDia Geforce GT 730 Gigabyte 2GB
HDD 1TB Toshiba
2016. júl. 17. 12:53
1/12 anonim válasza:
Ide még +4GB is bőven sok lesz szerintem...
3/12 A kérdező kommentje:
ACPIx86 az alaplap
2016. júl. 17. 13:06
5/12 A kérdező kommentje:
ÉS ha veszek hozzá egy új alaplapot és hozzá a 8gb-t RAM-ot?Akkor elbírja?
2016. júl. 17. 13:14
6/12 anonim válasza:
Ezért teljesen felesleges,van ott nagyobb probléma is ezzel a géppel.
7/12 anonim válasza:
Mire kell neked egy ilyen gyenge gép, ennyi rammal ?
8/12 anonim válasza:
Nem igazán van értelme a 8Gb ramnak ilyen gépbe, azt tényleg felejtsd el. Na meg új alaplapot sincs értelme venni ehhez a processzorhoz, mert a processzor és a videokártya is gyenge. Szóval hagyd így az egész konfigot. Hiába lenne új alaplapod és 8Gb ramod, úgyan úgy akadnának a játékok, mert legalább egy 4 magos (v 2 magos 4 szálon futó i3) kellene, meg egy jóval erősebb videokártya.
9/12 P.O.C. válasza:
Az AMD AM3 alapú gépek támogatják 8 GB RAM -ot, sőt 16 GB a limitjük általában. Természetesen 64-bites Windows -al, mert 4 GB fölött már szükséges.
De mint előttem is írják, ebbe a gépbe tök fölösleges lenne ez a beruházás.
10/12 A kérdező kommentje:
Akkor van olyan lehetőség ahol olcsón kijövök belőle és megéri fejleszteni?Vagy inkább cseréljem le az egészet?
2016. júl. 17. 14:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!