Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri apple iPad mini 2-t...

Megéri apple iPad mini 2-t vennem?

Figyelt kérdés
Valaki tapasztalatból írna választ hogy miben jó?esetleg miben rossz?és h hány évig bírja
2016. aug. 24. 00:05
 1/6 anonim ***** válasza:

Én másfél éve vettem egy sima ipad minit. Első hetekben/hónapokban nagyon szerettem, izgalmas volt használni. Utána nagyon unalmassá vált és idegesített, hogy a 8"-os kijelzőn a youtuben a videókat csak 7"-ba adta le, tehát a felbontása rémes, alul-felül levágott egy nagy darabot és inkább úgy voltam vele, hogy ugyan az ha lenne egy 7"-os olcsó tabom. Tableteknél nekem a méret számít, úgyhogy egy év utàn eladtam. Azóta még mindig él és virul, havernak adtam el. (Bár ő is unja, hogy mem lehet hdmi kábellel tv-re kötni stb)

Az ipad árából vettem egy notebook-ot. Ezerszer jobb. Vagy akkor inkább egy pc.

De te tudod. Ha tab kell akkor meg inkább amdroidos (pl samsung) mert ipad az nagyon unalmas.

2016. aug. 24. 01:29
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. Engem nem zavar ha kicsi a felbontás.
2016. aug. 24. 07:10
 3/6 anonim ***** válasza:

2014-ben kaptam a páromtól karácsonyra egy iPad mini 2-t.

Nagyon szeretem, általában vebböngészésre, és ritkán játékra használom, az utakon filmeket szoktam rajta nézni.

Kifogástalanul működik a legújabb ios 9.3.4es renszerrel is.

Ha esetleg nagyobb iPad ot szeretnél akkor meg ott van az Air, ugyanaz a teljesítmény, nagyobb kijelző

2016. aug. 25. 02:33
 4/6 anonim ***** válasza:
#1: A videókból nem levág hanem így fér rá a kijelzőre. Az iPadoknak 16:10 es a képernyő aránya, az átlag videóknak 16:9
2016. aug. 25. 02:34
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszi a valszt. Amugy nem kell air mert kicsit akarpd eleve
2016. aug. 25. 11:18
 6/6 anonim ***** válasza:
#4 köszi, tudom. Csak egyszerűbbnek tünt így körbemagyarázni :D
2016. aug. 26. 09:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!