Megéri apple iPad mini 2-t vennem?
Én másfél éve vettem egy sima ipad minit. Első hetekben/hónapokban nagyon szerettem, izgalmas volt használni. Utána nagyon unalmassá vált és idegesített, hogy a 8"-os kijelzőn a youtuben a videókat csak 7"-ba adta le, tehát a felbontása rémes, alul-felül levágott egy nagy darabot és inkább úgy voltam vele, hogy ugyan az ha lenne egy 7"-os olcsó tabom. Tableteknél nekem a méret számít, úgyhogy egy év utàn eladtam. Azóta még mindig él és virul, havernak adtam el. (Bár ő is unja, hogy mem lehet hdmi kábellel tv-re kötni stb)
Az ipad árából vettem egy notebook-ot. Ezerszer jobb. Vagy akkor inkább egy pc.
De te tudod. Ha tab kell akkor meg inkább amdroidos (pl samsung) mert ipad az nagyon unalmas.
2014-ben kaptam a páromtól karácsonyra egy iPad mini 2-t.
Nagyon szeretem, általában vebböngészésre, és ritkán játékra használom, az utakon filmeket szoktam rajta nézni.
Kifogástalanul működik a legújabb ios 9.3.4es renszerrel is.
Ha esetleg nagyobb iPad ot szeretnél akkor meg ott van az Air, ugyanaz a teljesítmény, nagyobb kijelző
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!