Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Megéri az iPad mini 1-re...

@Elomania.kerci kérdése:

Megéri az iPad mini 1-re frissíteni az ios 8-at?

Figyelt kérdés

Most kaptam egyet, amin gyárliag ios 6 van, ezt megéri 8-ra frissíteni?

A 8-ra frissíttem, akkor sokkal lasabb lesz a rendszer?

2014. dec. 14. 19:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Új appok szinte mind legalább iOS7-et kérnek, így ebből a szempontból igen, megéri. Viszont van egy iPad3-am, amely teljesítmény szempontjából kb megegyezik az iPad minivel... Hát, érezhetően lassabb lesz.
2014. dec. 14. 19:35
 2/5 anonim ***** válasza:
Azt még fontosnak tartom megjegyezni, hogy miután frissítesz, nem tudsz visszatérni korábbi verzióra, Jailbreak-kel sem.
2014. dec. 14. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:
Lassabb lesz, persze. Ez vele jár, minél újabb az os, annál "gépigényesebb", mivel azt már komolyabb készülékre tervezték.
2014. dec. 14. 21:33
 4/5 Mahhoo3-3 ***** válasza:

Most kaptal ipad mini 1 et? En karácsonyt air 2t kapok. Bocsi😌

Ne frissisd, lassan lesz, sokkal, es lehet h az appeknek az ujabb software kell, de mostmar a legtobbjuknel megtartják a kompatibilisseget a régebbi szoftverekkel, es nekunk van a családban egy kozos ipad 2 es nem frissitettuk, direkt, es mindig toltunk le ujabb appekete, es kompatibilisek. De mondjuk apukámmal a minijen 8.1 van (2es) es nem lassu... Viszont azon mar eredetileg ez volt...

2014. dec. 16. 19:43
 5/5 anonim ***** válasza:

Jajj utolsó csak nem apuci meg anyuci-tol kapsz ?:((((( Biztos nagyon megdolgoztál érte ha így írod .... Ezt kapd ki en mar megvettem a saját pénzembol és nem szülőktől kapott hanem a nyári diákmunkából :)(air 2)

De tudom utálni az ilyen felvágós embereket

2014. dec. 16. 23:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!