Mura kérdése:
Egy mojitorra lenne szükségem 50. 000 ft alatt. Leginkább csak játszok, de nem tudom milyen lenne a legjobb?
Figyelt kérdés
2016. aug. 23. 10:36
1/1 anonim válasza:
Jó mojitot bárki kever neked egy ezresért, vagy még alatta is. Csak igazi rum legyen benne, arra figyelj. Ha monitorra gondolsz, és csak játszol, teljesen mindegy szerintem. Hasonló esetben én elmentem egy szaküzletbe, megkérdeztem az eladót, hogy mit javasol, ő magyarázta vagy negyed óráig, hogy melyik miért, aztán megvettem, ami nekem is tetszett és árban is jó volt. Őrületes különbségek úgysem lesznek egy árkategórián belül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!