Földeletlen konnektorban a nullát kell a földeléshez is kötni?
Figyelt kérdés
A villanyóránál össze van kötve a földelés a nullával.
Így kell helyesen bekötni a konnektort?
2016. aug. 21. 19:59
2/5 A kérdező kommentje:
Originálan a villanyszerelő is így kötötte be, szóval nem én szerelném, én csak kicserélném a konnektort.
2016. aug. 21. 20:24
3/5 Gugu Gabor válasza:
Szerintem keress másik villanyszerelőt.
4/5 anonim válasza:
Nem. Az elosztótáblától kell külön védővezetőt vinni.
A villanyszerelőd sajnos nem értett a szakmájához. Ez a megoldás lakásokban gyakorlatilag sosem volt megengedett.
5/5 anonim válasza:
Szerintem ne nyúlj hozzá! Keress egy normális villanyszerelőt, ez így életveszélyes, és ahogyan Strogoff felhasználó írta, ez praktikusan sosem volt elfogadott. Volt pár év amikor ez elterjedt szerelési mód volt valamikor a 80-as évek elején, közepén, de szabályos akkor sem volt (magánlakásokban). Jobb lenne azt a lakást átnézetni, mert ahol ilyen előfordul lehet ott más "érdekesség" is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!