Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » SOS! Facebook feltörés profi...

SOS! Facebook feltörés profi módon és zaklatás! Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Sziasztok . 18 éves lány vagyok van egy barátom. Őt és engem 3 éve mióta együtt vagyunk zaklatnak üzenetekkel kamu Facebookokról,hogy itt vernek meg minket, ott kapnak el..megvesz a barátomtól engem... velem találkozni akar.. tudja hol vagyok és kapom az üzenetet hogy figyeltelek a városban.. Előszőr figyelmen kivül hagytam a dolgot hátha megunja de nem. Már ott tart, hiába védettem le a dolgaimat, új e-mail cimet hiába csináltam, új Facebookot...feltör..még e-mailt és sms-t sem kapok hogy ismeretlen böngészőből akarnak bejelentkezni,pedig be van állitva és ez megy tovább.. a fontos egyetemi e-mailjeimet kitörli ha nem vagyok benn. Esélytelen vagyok velük szemben.. a helyszin továbbra is Somogyvár, Kistarcsa, és Pest. Ezenkivül kaptam az új Facebookomra üzenetet hogy hiába védetem le..rájön és soha nem fog békén hagyni..figyelni fog... és nem száll ki az életemből és hogy én közelről ismerem.. (senkivel nem vagyok ellenséges kapcsolatban ezért következtetni sem tudok) Mit tehetnék??? A rendőrség nem foglalkozik ilyenekkel:(
2016. aug. 17. 14:58
1 2
 11/13 anonim válasza:

10-es vagyok. Még annyjt, hogy az egész procedúra előtt fogadd meg az előző válaszolók tanácsát, hátha a keylogger miatt esélytelen ezen túljutni.

Aztán a vírusirtód mellé szerintem nem ártana egy anti-malware meg spyware program is, hogy kiszúrja a kémprogramokat.

2016. aug. 18. 16:35
 12/13 anonim válasza:
Mindenképp fordulj a rendőrséghez! Foglalkoznak vele, az én zaklatómat is csak így sikerült leállítani.
2016. aug. 22. 14:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Egyszer már elolvastam ezt, és nincs kedvem mégegyszer, viszont nem emlékszem, hogy az e-mailedet is feltölrték? Mert ha igen, akkor azt az SMS-es, kódküldős lehetőséget használva esélye sincsen feltörnie azt, de ha nem áll le, akkor viszont tényleg a rendőrségnek kell szólni.
2016. aug. 22. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!