Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy 160 gb belső...

Gtx kérdése:

Vettem egy 160 gb belső vincsesztert lehet e külső vincsesztert csinálni belölle és hogyan? (youtube-os videóval)

Figyelt kérdés

2016. aug. 10. 15:55
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Béluska2016 köszi hogy elmagyaráztad :) már vágom már meg is rendeltem
2016. aug. 11. 19:55
 22/24 anonim ***** válasza:

"Nem vitatkozni szeretnék!"

-Megtetted.

"Mint mondtam, soha nem vásároltam még az e-bay sem. "

-Itt kezdődnek a problémák.

"De ha, csak Magyarországon belül, 1000 Forint a postaköltség nem tudom, ki küldi azt ide vesztességgel!? Én tegnap adtam fel egy levelet Németországba, lemérték a tömegét és közölték, hogy 2240 Forint. Sima levél... néhány papír... "

-Megvan hol akadtál el. Az ebay-en rengeteg kínai eladó van. A szállítást megveszik ipari tételben, így fillérekbe kerül.

Elhiszem hogy nehéz elképzelni, de szerintem menni fog, értelmesnek tűnsz.

Szóval a linkelt "free shipping" már ki van fizetve, a módja az ingyenesség miatt elég vontatott, szervezési okokból gyakran elég lassú. Természetesen nem csak ilyen szállítási lehetőség van, választhatsz gyors és fizetős módszert is, akárcsak a németországos levélküldésed.

"Én csak azt mondom sok sikert..."

-Ez rád is rád férne, keserűen hangzanak a mondataid. Értem hogy félted a kérdezőt, de itt nem akarjuk átverni a búráját.

Ha pedig ő spórolni akar, ne húzd ki a zsebéből a pénzét.

Ja, olvasgass a távolkeleti webáruházak ingyenes postázásáról:

[link]

Az ebay után ajánlom figyelmedbe az aliexpress nevű webhelyet szintén figyelemre méltó forgalmat bonyolítva (az Alibaba cégcsoport részeként csak idén eddig 13 billió USD).

2016. aug. 11. 20:57
 23/24 Béluska2016 ***** válasza:

1. Nem akarok vitázni!

2. Nem ismerem az e-bay és a free...

3. Nem bízok senkiben

4. Halottam jót és rosszat is...

5. Igen, megkeseredett vagyok!

6. Nem akarok én pénzt kiszedni belőle...

7. Írt volna egy vinyó tipust egy mondatban meg lehetett volna válaszolni mit vegyen. De abból nem fog tanulni, mint írta nem ért hozzá, én türelmesen elmagyaráztam minden lépést szájbarágósan, hogy tanuljon, legyen tapasztalata, tudja, mit, miért, hova. Sajnos az egész világ oktatási rendszere csőd és hülyéket gyártunk, magyar diplomával mosogatni feketén Amerikába.

8. Magán véleményem: soha semmit nem veszek, rendelek, neten, telefonon, pizzát sem! Én szeretem látni, megfogni, kipróbálni, az eladóval megbeszélni... Persze sajnos az eladók TISZTELET A KIVÉTELNEK, olyan alul iskolázott egyetemista, diákmunkás, aki nem tudja a termékek paramétereit. Ezen felül, minden kibonthatatlan, kipróbálhatatlan kiláncolt és őrzött!

9. Elkeserít, hogy ide jutottunk... szerencsére csak néhány hétig vagyok itthon, megyek vissza az Aliexpres, yoku, WeChat világába...

10. Lehet büdös van, bár én nem érezte, lehet tömeg van ott, bár sosem löktek fel, lehet kutyát esznek, pedig finom, de sokkal emberségesebbek...

2016. aug. 11. 21:43
 24/24 Béluska2016 ***** válasza:

Kedves #22, mivel te is értelmesnek tűnsz, bár lehet más az elképzelésünk a "tökéletes" világról. De én azt vettem olvastam a soraid között, hogy foglalkozol ilyesmivel, nagyobb tételben. Lásd nem a levegőbe beszélek:

[link]

Keresd: Betty Li-t ő az egyik kínai ismerősöm.

A mobilszáma: +86-188-143 530 18

Bármilyen elektronikában segít. Persze több üzletkötőt is ismerek személyesen, LED, Számtech, egyéb területeken.

2016. aug. 11. 22:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!