Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Vettem egy 160 gb belső...

Gtx kérdése:

Vettem egy 160 gb belső vincsesztert lehet e külső vincsesztert csinálni belölle és hogyan? (youtube-os videóval)

Figyelt kérdés

2016. aug. 10. 15:55
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Találtam egy hasonlót azt kérdezném meg hogy ugyan olyan-e ?? [link]
2016. aug. 11. 11:48
 12/24 anonim ***** válasza:

A 3 lyukú a konnektorba csatlakozik.

[link]

2016. aug. 11. 11:54
 13/24 Béluska2016 ***** válasza:

A #11 link amit írtál az is ugyan ez, picit kedvezőbb áron. :)

A három lyukú kérdést nem igazán értem. A TÁP, ami az áramot csinálja a vinyónak, az az a "nagy" téglatest alakú fekete doboz. egyik végén kilóg egy fekete hengeres kábel, végén 4 lyukú MOLEX csatlakozóval, ezt kell bedugnod a 3,5" IDE vinyóba és a 40-es tüskesorra pedig a kis fekete átalakítót, amiből kilód az átlátszó USB.

A 2,5" és a 3,5" SATA-s vigyóhoz erre a MOLEX csatlakozóra rádugod a piros+fekete+fekete+citrom 4 szálas kábel FEHÉR csatlakozós végét, a fekete csatlakozós SATA TÁP végét pedig a vinyókba dugod. Mindkét SATA esetben a piros lapos két végén fekete csatlakozós SATA ADAT kábellal kötöd össze a vinyót és a kis fekete USB átalakítót.

4.verzió a 2,5" IDE vinyó, ekkor NEM KELL a nagy fekete téglatest TÁP és a piros+fekete+fekete+citrom 4 szálás TÁP átalakító kábel sem! Mert a 44 apró tüske 40 ADAT és 4 TÁP lábat tartalmaz. A kis fekete USB átalakítót rádugod és ez elég, mert az USB-n fogja megkapni az 5V-os TÁP áramot is. Ebben az egy esetben tudnál pénzt spórolni, mert elegendő lenne megvenni csak a "kis fekete" USB átalakító kütyüt, amit egyszer már belinkeltél 1700 Forintos áron! Remélem elég érthetően leírtam.

2016. aug. 11. 12:46
 14/24 Béluska2016 ***** válasza:
Ja igen az alap kérdésed. :) Szóval a "nagy fekete" téglatest, ami a TÁP! Ennek a másik végén van egy 3 lábú fényes csatlakozó, ez pont az, mint az asztali számítógépek TÁP kábelja! Ha erre erre értetted a 3 lyukú kérdést, akkor igen ide kell bedugni a 3 lyukú fekete zsinor egyik végét, a másik végét pedig a konnektorba 220V. De ez annyira egyértelmű, hogy bocs de eddig fel sem tűnt, hogy nem írtam le!
2016. aug. 11. 12:51
 15/24 A kérdező kommentje:

Tudom gondoltam rá de biztonság kedvéért megkérdeztem

Az ebay amit küldtél linket az megbizható?

2016. aug. 11. 13:44
 16/24 Béluska2016 ***** válasza:
Nem én írtam, én még sosem vásároltam ilyen külföldi oldalakon. Én Kínában éltem, ott vettem, sok mindent.
2016. aug. 11. 14:09
 17/24 Béluska2016 ***** válasza:
Hidd el, tudom, hogy nagy a szegénység ebben az országban, de a 7USD, kb. 2000 forint + posta költség, és vársz rá 1 hónapot, nem kapsz garanciát! Magyarországon bárhol megveszed kb. 3500 Forintért 1 év garanciával, rögtön. Komolyan nem értelek, milyen árcsökkenésről álmodozol? Ja, hogy én Kínában vettem, igen, kb. 450 Forintért, de én odautaztam egy 160000 forintos repjeggyel és egy 24000 Forintos vízummal. Szóval valamit, valamiért. Megsúgom, az enyémre sincs garancia. Itt azért mert ott vettem, ott meg nem is ismerik ezt a fogalmat. Tényleg sok szerencsét.
2016. aug. 11. 14:36
 18/24 anonim ***** válasza:

"Az ebay amit küldtél linket az megbizható?"

Igen, az.

A linkelt cucchoz nincs további szállítási vagy postaköltség.

Ha megérkezik és gond van vele, visszakéred az árát vagy küldetsz másikat.

Max az időd amit veszíthetsz.

2016. aug. 11. 15:02
 19/24 Béluska2016 ***** válasza:
Nem vitatkozni szeretnék! Mint mondtam, soha nem vásároltam még az e-bay sem. De ha, csak Magyarországon belül, 1000 Forint a postaköltség nem tudom, ki küldi azt ide vesztességgel!? Én tegnap adtam fel egy levelet Németországba, lemérték a tömegét és közölték, hogy 2240 Forint. Sima levél... néhány papír... Én csak azt mondom sok sikert...
2016. aug. 11. 15:23
 20/24 anonim ***** válasza:

Ha feltettél volna egy képet a winchester "seggéről", máris tudnánk mi van a kezedben.

Ehelyett oda-vissza kérdések és válaszok röpködnek, immár lassan 3 oldalon keresztül....

2016. aug. 11. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!