Vettem egy 160 gb belső vincsesztert lehet e külső vincsesztert csinálni belölle és hogyan? (youtube-os videóval)
A 3 lyukú a konnektorba csatlakozik.
A #11 link amit írtál az is ugyan ez, picit kedvezőbb áron. :)
A három lyukú kérdést nem igazán értem. A TÁP, ami az áramot csinálja a vinyónak, az az a "nagy" téglatest alakú fekete doboz. egyik végén kilóg egy fekete hengeres kábel, végén 4 lyukú MOLEX csatlakozóval, ezt kell bedugnod a 3,5" IDE vinyóba és a 40-es tüskesorra pedig a kis fekete átalakítót, amiből kilód az átlátszó USB.
A 2,5" és a 3,5" SATA-s vigyóhoz erre a MOLEX csatlakozóra rádugod a piros+fekete+fekete+citrom 4 szálas kábel FEHÉR csatlakozós végét, a fekete csatlakozós SATA TÁP végét pedig a vinyókba dugod. Mindkét SATA esetben a piros lapos két végén fekete csatlakozós SATA ADAT kábellal kötöd össze a vinyót és a kis fekete USB átalakítót.
4.verzió a 2,5" IDE vinyó, ekkor NEM KELL a nagy fekete téglatest TÁP és a piros+fekete+fekete+citrom 4 szálás TÁP átalakító kábel sem! Mert a 44 apró tüske 40 ADAT és 4 TÁP lábat tartalmaz. A kis fekete USB átalakítót rádugod és ez elég, mert az USB-n fogja megkapni az 5V-os TÁP áramot is. Ebben az egy esetben tudnál pénzt spórolni, mert elegendő lenne megvenni csak a "kis fekete" USB átalakító kütyüt, amit egyszer már belinkeltél 1700 Forintos áron! Remélem elég érthetően leírtam.
Tudom gondoltam rá de biztonság kedvéért megkérdeztem
Az ebay amit küldtél linket az megbizható?
"Az ebay amit küldtél linket az megbizható?"
Igen, az.
A linkelt cucchoz nincs további szállítási vagy postaköltség.
Ha megérkezik és gond van vele, visszakéred az árát vagy küldetsz másikat.
Max az időd amit veszíthetsz.
Ha feltettél volna egy képet a winchester "seggéről", máris tudnánk mi van a kezedben.
Ehelyett oda-vissza kérdések és válaszok röpködnek, immár lassan 3 oldalon keresztül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!