Miért nem launchol az SKSE-m?
Figyelt kérdés
HELYES MÓDON töltöttem le, GONDOSAN ÜGYELTEM minden fájlra és részletre, hogy tökéletesen passszoljanak. Az ARCHIVE FÁJLT töltöttem le, nem a steames verziót, az SKSE LODADER.EXE-t launcholom, és RENDSZERGAZDAKÉNT. Csak hogy nee röfögjenek a nagy okosok, hogy ezt csináltam szarul, azt csináltam szarul. Na most, amikor launcholom, kerek 0 másodperc töltési idő után rámdob egy kis ablakban egy fekete képet, amiben villog egy kurzor. Már próbáltam újratelepíteni az egészet, és nem használt. Korábban pedig gond nélkül működött vele, egyik napról a másikra lett ilyen.2016. aug. 10. 10:26
1/1 Drone007 válasza:
Győződj meg róla, hogy a megfelelő Skyrim verzióhoz a megfelelő SKSE-t használod, bár ilyenkor hibaüzit ki szokott írni a SKSE.
Ha nincs hibaüzenet, akkor lehet, hogy nem az SKSE-vel van gond, hanem egy újonnan feltett mod kavar be, és amiatt nem indul a játék.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!