Hogy találjak meg egy számot a Youtube-on, ha nem tudom se a címét, se az előadót?
Annyit tudok, hogy kínai rock, de nem emlékszem, hogy találtam a videót. Egy kommentre emlékszem, ahol azt írták, hogy a címe angolul "Don't hurt me, if you love me".
Egész héten ez a dal volt a fejemben, és nagyon idegesít, hogy nem találom...
Ha tudod, idézd vissza a dal szövegét, írd be google-ra mögé azt hogy "lyrics", (esetleg azt is hogy kínai rock, lehetőleg inkább angolul, mivel a szám is az.)ami előadót kidob, azt a számcímmel másold a youtube-ra és keresgélj, előbb-utóbb meglesz. Én úgy találtam meg egy rövid betétdalt neten, hogy sem címet, sem előadót nem tudtam, de még a dalszöveget is csak hallás után próbáltam idézni... pár sort, pár szót, de nekem meglett.
Ha nagyon nem megy, írj vissza és én segítek neked. :)
Noszy
Köszi!
Az utolsó válaszadónak: sokat segítettél, ez nem is jutott eszembe.Remélem megtalálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!