Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Hogy találjak meg egy számot...

Hogy találjak meg egy számot a Youtube-on, ha nem tudom se a címét, se az előadót?

Figyelt kérdés

Annyit tudok, hogy kínai rock, de nem emlékszem, hogy találtam a videót. Egy kommentre emlékszem, ahol azt írták, hogy a címe angolul "Don't hurt me, if you love me".

Egész héten ez a dal volt a fejemben, és nagyon idegesít, hogy nem találom...

2010. ápr. 16. 21:05
 1/7 anonim válasza:
100%
Előtte próbáld meg a Google segítségével megtalálni a számcímet/előadót és úgy könnyebb lesz.
2010. ápr. 16. 21:13
 2/7 anonim válasza:
100%

Ha tudod, idézd vissza a dal szövegét, írd be google-ra mögé azt hogy "lyrics", (esetleg azt is hogy kínai rock, lehetőleg inkább angolul, mivel a szám is az.)ami előadót kidob, azt a számcímmel másold a youtube-ra és keresgélj, előbb-utóbb meglesz. Én úgy találtam meg egy rövid betétdalt neten, hogy sem címet, sem előadót nem tudtam, de még a dalszöveget is csak hallás után próbáltam idézni... pár sort, pár szót, de nekem meglett.

Ha nagyon nem megy, írj vissza és én segítek neked. :)

Noszy

2010. ápr. 16. 21:32
 3/7 anonim ***** válasza:
böngészőben előzmények/minden előzmény megjelenítése és ott napokra le van bontva. ha emlékszel hogy melyik nap nézted akkor egyszerűbb a dolgod csak ctrl+f beírod hogy youtube és végignézed az összes linket:)
2010. ápr. 16. 22:01
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi!

Az utolsó válaszadónak: sokat segítettél, ez nem is jutott eszembe.Remélem megtalálom.

2010. ápr. 16. 22:30
 5/7 anonim ***** válasza:
A You-Tube is egy kereső. Elég neki, ha szám szövegéből beírsz pár szót. Magam is így keresek dalokat.
2010. ápr. 17. 22:57
 6/7 A kérdező kommentje:
Igen, csak az a baj, hogy a szám kínaiul van. A szám címének angol fordítása "Don't hurt me if you love me". Úgy pedig nem találtam.
2010. ápr. 18. 10:40
 7/7 A kérdező kommentje:
Megtaláltam!:) Nagyon köszönöm mindenkinek!
2010. máj. 1. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!