Kezdőoldal » Szépség és divat » Smink és kiegészítők » Youtube-n mit írjak be hogy...

Youtube-n mit írjak be hogy jó kis köröm díszítéseket találjak?

Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok hogy lepke mintát hogy kel festeni,vagy ilyesmiket..Megszeretném tanulni őket el készíteni.
2010. jan. 13. 16:57
 1/4 anonim ***** válasza:
körömnyomdával a legegyszerübb díszitést csinálni... [link] Műkörmös oldalakon is találsz olyat, hogy körömdíszítés lakkal, lépésről lépésre, de lepkét nyomdával szoktak leggyakrabban csinálni szerintem:)
2010. jan. 13. 17:03
 2/4 anonim ***** válasza:
2010. jan. 13. 17:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
nail art, nail polish, nail tutorial. :)
2010. jan. 13. 17:32
 4/4 anonim ***** válasza:

Gondolom saját körömre és nem műkörömre való mintákra gondolsz. Ne haragudj, nem linkelem most be az összeset, amit csak tudok, inkább belinkelem egy csaj korábban feltett kérdését, lényegében hasonló információt akart megtudni, mint te. Az ő kérdésére elküldtem egy csomó youtube-os linket, én voltam a harmadik válaszoló, van vagy 8 link, nézegesd meg őket. Van, amelyiknél hirtelen sminkelős videót dob be, mert a videó feltöltője azóta már új videókat töltött fel, ott csak nézz szét a többi videója között a felhasználónak, ott vannak a körömdíszítősök is!

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__smink-es-kie..

2010. jan. 13. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!