Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Nem tudok alkalmazást venni a...

Nem tudok alkalmazást venni a Windows Store-ból a mobilomról. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Akartam vásárolni egy játékot a telenor egyenlegemről (feltöltős, ha ez is lényeg, és elég rá a pénz), de mikor rákattintatom a vásárlásra, kiírta, hogy nem tud csatlakozni az áruházhoz, és próbáljam meg később, de később sem működött. Más alkalmazással is kipróbáltam és ugyanazzal a problémával találkoztam. Hogyan tudnám megvenni mobilról, ezzel az egyenleggel?
2016. júl. 19. 20:21
 1/6 anonim válasza:
be kell kapcsolni a mobilnetet mert nem tudja honnan kell levenni a penzt, csak amig el nem kezdi letolteni addig kapcsold be, utana mar kikapcsolhatod tudom mert en is igy jartam de rajottem mi a baja
2016. júl. 19. 20:37
 2/6 anonim ***** válasza:
Csinálj egy rendes hiteles e-mail fiókot. A többire meg majd rávezet az áruház.
2016. júl. 19. 21:10
 3/6 A kérdező kommentje:
Bekapcsoltam a roamingtól kezdve mindent, de még így sem
2016. júl. 19. 21:58
 4/6 anonim válasza:
akkor nem tom mi lehet a baj en bekapcsoltam az adatforgalmat egybol meg birtam vasarolni a gta san andreast mert mar tudta honnan kell elvennie a penzt
2016. júl. 20. 11:02
 5/6 anonim válasza:
Windows Store-ban CSAK bankkártyás fizetés lehetséges.
2016. júl. 20. 14:05
 6/6 anonim válasza:
en is telenoros vagyok nekem is a telenor egyenlegembol vonta le ugyhogy ez nem igaz utolso
2016. júl. 20. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!