Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » A iPhone 6-nak elveszik a...

Olivér2002 kérdése:

A iPhone 6-nak elveszik a garanciája, ha normálisan szétcsavarozzuk és kitisztítjuk? Tudom, hogy ezt leginkább szervizbe kéne, de tényleg semmiféle sérülés nem történt.

Figyelt kérdés

#tisztítás #iPhone #szerviz #szétcsavarozás
2016. júl. 15. 10:46
 1/6 savanyújóska ***** válasza:
Igen, általában pont ezért festik a csavarokat, ilyesmi, ha szétszeded, tuti bukó a garancia.
2016. júl. 15. 10:52
 2/6 A kérdező kommentje:
Köszi!
2016. júl. 15. 10:56
 3/6 anonim ***** válasza:
Ne szedd szét, add be ink szervizbe
2016. júl. 15. 11:00
 4/6 A kérdező kommentje:
Na az itt a baj. Beázott, nem működött, szétszedtem, letöröltem az aksiról a vizet és visszacsavaroztam. Így működik, de a kamera nem, és vannak alul, a képernyő alján kis fehér négyzetek egy sorban. Mennyi lehet a javítás?
2016. júl. 15. 11:24
 5/6 anonim ***** válasza:
Már akkor elveszett a gari, amikor beázott. Vidd szervizbe, kérj árajánlatot képernyő+kamera cserére. Ja, és számolj azzal, hogy víz maradhatott még az alaplap furataiban, alkatrészek alatt stb., szóval akárhogy kitisztítottad, előfordulhat, hogy egy hónap múlva meghal, és alaplapcsere is kelleni fog.
2016. júl. 15. 14:01
 6/6 anonim ***** válasza:
Szóval a telefonodat eláztattad, majd szétkaptad, és most szeretnéd legariztatni. Nem kispályázol :D
2016. júl. 15. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!