Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Lehet e megakadályozni, a...

Lehet e megakadályozni, a mobiltelefon sérülését leejtéskor, anélkül, hogy ronda tokokba kelljen rakni?

Figyelt kérdés
Nem gyakori, de megesik hogy a mobil leesik az invisibleSHIELD megoldást jelenthet erre? Csak mert a fejlesztők sokat dolgoztak a telefon kinézetén, nem szeretném elrejteni.

2012. szept. 26. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
VAGY jó a kinézet és nincs elegendő védelem, vagy nincs kinézet, de van védelem...
2012. szept. 26. 19:57
 2/6 anonim válasza:

sajnos tok nélkül nemigazán, esetleg ha a telefonod úgy választod meg, pl gorilla glass-al fedett kijelző ... azt h az anyaga műanyag vagy alumínium szinte mind1, mindkettő tud karcolódni, csak a műanyag telefon általában könnyebb, így eséskor se lesz olyan nagy baja, viszont törhet .. az alumínium pedig inkább hajlik, könnyebben kopik róla a festék..

barátnőmnek sikerült táskában elejteni a telefont amiben volt egy üveg bor is .. táskában eséskor a bor a telefonon landolt, hát az üveg aljának a lenyomata máig rajta van a hátlapon..

esetleg kifejezetten olyan készüléket veszel, pl gumiborításút, strapabírót, mint az xperia active, motorola defy stb.

2012. szept. 26. 20:03
 3/6 A kérdező kommentje:
annyira nem vagyok béna hogy álladóan elejtem amúgy Iphone 5-öt akarok venni. egy telefonom van amit úgy ejtettem el hogy látszik mert betonon landolt és az egyik sarka kicsit megtört
2012. szept. 26. 20:11
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Egy 1 méteres madzaggal a nyakadba kötöd és a rövid zuhanás során az egész utca sóhajtozhat: - ó, milyen szép telefon... és te is elégedett leszel.
2012. szept. 26. 21:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Haha, erről van szó, telefon nyakbakötése ősi sznob szokás, ha gondolod ezt továbbfejlesztheted, és a homlokodra celluxozhatod.
2012. szept. 27. 15:44
 6/6 A kérdező kommentje:
ja régen úgy hordtam a mobilt és a legbiztonságosabb módszer, de gagyi, az övre fűzhető tok sokkal stílusosabb...
2012. szept. 27. 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!