Villámot fotózott már valaki?
Figyelt kérdés
Ha igen, akkor milyen trükkel tudtad elkapni?
Hosszú záridő és szűk blendén kívül.
Esetleg valami sötétítő szűrő?
2010. ápr. 15. 13:16
1/5 anonim válasza:
Polár szűrővel még 1,5 Fé veszíthető el.
2/5 anonim válasza:
A szűrővel nem tudod elkapni.Ugyis sötétben fényképeznek villámot ki kell nyitni a zárat és ha volt villám bezárni.
3/5 anonim válasza:
Igen de nem fotóztam hanem videóztam, simán fotózni nagyon nehéz egy "sima" fényképezőgéppel szerintem baromi nehéz.
4/5 anonim válasza:
Én sorozatfelvétel funkcióval fényképeztem ,és csak azt mentettem el amin villám is volt.
5/5 A kérdező kommentje:
Szűrőn gondolkoztam még. 6-8 sec-es záridővel tudtam egyet jól elkapni, de 15-órakor még viszonylag világos volt, szal túl világos lett a kép.
Lehet jó sötét szűrő (házilag valami) lenne a legjobb, saját módszeremmel, így nagyobb az esély, mint a sorozatfelvétellel.
2010. ápr. 15. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!