Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Villámot fotózott már valaki?

Villámot fotózott már valaki?

Figyelt kérdés

Ha igen, akkor milyen trükkel tudtad elkapni?

Hosszú záridő és szűk blendén kívül.

Esetleg valami sötétítő szűrő?

2010. ápr. 15. 13:16
 1/5 anonim ***** válasza:
Polár szűrővel még 1,5 Fé veszíthető el.
2010. ápr. 15. 13:26
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
A szűrővel nem tudod elkapni.Ugyis sötétben fényképeznek villámot ki kell nyitni a zárat és ha volt villám bezárni.
2010. ápr. 15. 13:47
 3/5 anonim válasza:
Igen de nem fotóztam hanem videóztam, simán fotózni nagyon nehéz egy "sima" fényképezőgéppel szerintem baromi nehéz.
2010. ápr. 15. 18:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Én sorozatfelvétel funkcióval fényképeztem ,és csak azt mentettem el amin villám is volt.
2010. ápr. 15. 18:39
 5/5 A kérdező kommentje:

Szűrőn gondolkoztam még. 6-8 sec-es záridővel tudtam egyet jól elkapni, de 15-órakor még viszonylag világos volt, szal túl világos lett a kép.

Lehet jó sötét szűrő (házilag valami) lenne a legjobb, saját módszeremmel, így nagyobb az esély, mint a sorozatfelvétellel.

2010. ápr. 15. 20:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!