Tegnap vettem egy Muzix 100000 mAh teljesítményű power banket a Tescoban. Teljes feltöltés után 60%-ot töltött a telefonomon,20%-ot a tabletemen és le is merült. Ez a teljesítmény szerintetek is kevés?
3100 Ft-ba került, az alábbi linken 8000 Ft-ért adták.
Valami gagyi webáruház esetén nem csodálkoznék, de a Tecsó-tól azért nem vártam volna hogy ilyen szemérmetlenül hazug specifikációjú terméket áruljon. Mégis mi alapján írják ezek a nullákat? Beragad a billentyű? Röhejes.
Na szóval.Némi javulás még várható az első néhány ciklus után, de sokkal többet ne várj, ez kb ennyit tud.
4400-ast ad a Tesco 2700 Ft-ért. Gondolkozom rajta, hogy visszaviszem, 3 napon belül még van rá lehetőségem, ugye?
Igen, a Tesco-tól én sem vártam ezt.
1 nullával elírtad a kérdésben. A linkben szereplő 10000 azért már nem olyan elszállt adat.
Sajnos a 4400-asról sem tudni, mennyi a valóságalapja. Fórumokon érdemes kérdezősködni, olvasgatni vásárlás előtt, hogy mik a megbízható termékek.
Nincs 3 napod, hogy visszavidd, ilyen szabályozás kb. 20 éve nincs érvényben. Csak akkor, ha hibás.
Ha valóban 10e mah-os a kicsike akkor jó eséllyel az elektronika olyan 90-95%-os feltöltést enged és max. 10-15%-os merültségig.
Tehát a hasznos delej, amit ki tudsz belőle venni az olyan 7-8000 mah.
Nem tudom milyen telefonod és tableted van, de ennyivel is minimum 0-100-ra kéne tudnod töltened mind a kettőt.
3-4 ciklus biztos kell neki, hogy bejáródjon, ha ez után sem tudod teletölteni mind a két eszközöd vele akkor érdemes kicseréltetni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!