Tudom hogy nagyon alap kérdés de azért megkérdezem. Mi az a Stereo?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 14. 20:19
2/7 A kérdező kommentje:
a hangzásra gondoltam
2010. ápr. 14. 20:44
3/7 anonim válasza:
amikor két csatornán jön a hang! Pl.: a kétágú fülhallgatót, ha beteszed a füleidbe az már sztereó, viszont ha csak egy ága van, tehát olyan, hogy csak egy fülbe tudod beletenni, az a mono!
4/7 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2010. ápr. 14. 20:54
5/7 A kérdező kommentje:
és mitől 5.1-es egy füllhalgató?
2010. ápr. 14. 20:55
6/7 anonim válasza:
Hát ez már jó kérdés, alapból tudom mi az az 5.1, de fül, vagy inkább fejhallgatóban még nem láttam! Szerintem ott is 5 hangszóró szolgáltatja az alap hangot és 1 a basszust! Valahogy be van építgetve...! Vagy két oldalt van 2-2 alaphangot szolgáltató hangszóró, van egy basszus mindkét oldalt, ami egynek számít, és van a mikrofon és így jön ki az 5.1! Javítson ki valaki, én így képzelem!
7/7 anonim válasza:
nincs 5.1 fülhallgató, nagy szemfényvesztés! hogy lehet szerinted a dobhártyád mellett a fülcimpádon szerinted térhangzást létrehozni, amikor hétköznapi esetben a koponyacsontok is részt vesznek a hanghullámok továbbításában a "Csiga" nevű hallószerv felé.
Az 5.1 is ezt a hatást utánozza, itt is a koponyád viszi a füledhez a basszus hangszínt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!