Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Melyik a jobb processzor?...

Melyik a jobb processzor? (Játékra)

Figyelt kérdés

Intel Quad Core i5 @ 2.5 GHz

Intel Xeon 4 magos 2.4 GHz

Válaszokat kérhetnék??

2016. júl. 3. 14:38
 1/5 anonim ***** válasza:
a xeon egy szerver processzor, nem érdemes játékokhoz ilyet venni, nem is fog alattuk olyan jól muzsikálni, és drága alaplap kell mellé.
2016. júl. 3. 14:49
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
Nekem Xeonom van (20 ezerért vettem a gépalapot) tettem alá egy 20k-s használt vga-t aztán hasítok mindenhol. Ha van pénzed Xeonra,azt vedd!
2016. júl. 3. 15:05
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.Megfontolom.
2016. júl. 3. 15:08
 4/5 anonim ***** válasza:
A videokártya a lényeg
2016. júl. 3. 17:29
 5/5 anonim ***** válasza:

Pontosan melyik processzorok is ezek? Ne vegyél Xeont, mert azok szervergépek, otthoni munkaállomások, drága hozzá az alaplap, meg eleve nem játékra valóak.

Aki írta, hogy 20-ért vette az alapot, az fogadni merek egy s775 konfig, amibe ebayről farigcsáltak egy s771 Xeon procit, mert utóbbi időben nagyon divat lett. Ilyeneket főleg ne vegyél játékra, mert ezer éves játékra használhatatlan vackok. Arra jó, hogy a régi kétmagos gyenge gépeket viszonylag olcsón erősítik a négymagos Xeon procival, hogy ne szenvedjen meg egy fHD YT videóval a kis kétmagos kacat már.

2016. júl. 3. 17:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!