Ceruzaakksik borítása elengedhetetlen?
Az a gondom, hogy az AA ceruza akksim nagy részéről lejött a fólia és maga a fém látszik csak teljes egészében, de ha így egymás mellé teszem őket, akkor melegszik.
Ez normális vagy nem szabad összeérnie egymással az akksiknak?
Ha ott hagyom a töltőn ahogy melegszik, baj lesz belőle vagy csak nem tölti fel?
Ez zárlatot csinál?
köszi
A melegedés a belső ellenálláson folyó zárlati áram miatt jön létre. Ne játssz vele, felrobbanhat a belsejében kialakuló gázok miatt. (a kollégám pukkantott már ilyet, hidd el, ha szemenver nem vicces)
Kell rá a szigetelés.
oké, köszi na de egyszerűen a márkásról is csak úgy lejön ----
akkor megoldás lehet az, ha szigetelő szalaggal körbe tekerem ? úgy okés lesz ?
Szia!
Csak attól, hogy egymás mellé teszed az akksikat nem szabadna melegednie. Ha töltés közben melegszik az normális. Egyébként a töltődben összeérnek az akkumulátorok oldalfalai?
Szabad megkérdeznem,hogy miért jön le a borítás? Az csak úgy magától nem szokott...
Egyébként ha szigetelő szalaggal körbetekered az megoldás lehet de vigyázz ne túl vastagon(szerintem max. 1 réteg) mert akkor lehet nem fér be majd a készülékedbe.
Laci
köszi., akkor körbetekerem
amúgy nem csak töltésnél melegszik, én pont ezért rémültem meg. amúgy a készülékben is és töltésnél is nagyjából összeérnek az akksik ..
És azért jött le, mert nagyon sok helyre használom, most pl egy jó adag azért jött le, mert a nagy mínuszokban megfagyott és a kocsiban hagytam a lámpában 20 db-ot (egy reflektor), és elkezdett pattogni róla a borítás, mostanra pedig lejött teljesen.
de akkor szigszalag a megoldás ...
köszi szépen
A készülékben fél perc alatt forrósodás rövidzárlat jele! Szóval csak akkor használd ha szigetelted őket! Egyébként a gyors áramfelvételtől is melegedhetnek az akksik, nem csak a töltéstől de nem ilyen gyorsan, mint leírtad.
Laci
hát pedig hidd el ....
a talán még jobb ANSMANN akksik detto ugyan ezt csinálják, azaz sztem a hideg miatt ledobta magáról a borítást
hát ez van ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!