Zedo Aragaya1 kérdése:
Szerintetek melyik mobilszolgáltatónak a legjobb a kiepitettsege az országban?
Figyelt kérdés
2016. jún. 27. 12:07
2/8 anonim válasza:
Ez mit jelent?
Telefonálni szinte mindenhol tudsz bármelyikkel, kivéve a hegyen vagy az erdőben, ebben egyik sem kivétel.
A mobilnetet meg a Telekom és a Telenor kölcsönösen, egymás hálózatát használva működteti, nagyobb hatékonysággal. Ha így vesszük, a Voda ebből a szempontból hátrányban van, illetve a magasabb frekvenciasáv miatt a városon kívüli sűrű tereptárgyas területeken is előnytelenebb a működése.
3/8 anonim válasza:
Ha Isten háta mögötti helyeken is kell, akkor nem biztos, hogy a Voda a jó választás :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, én is vodás vok, a román határ mellett alig van térerő, viszont a telekomosok vidáman teloznak.
2016. jún. 27. 20:45
6/8 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsi voltam, hogy mi az általános vélemény.
2016. jún. 29. 05:55
7/8 anonim válasza:
Telekom az erdőbe is máködik, kipróbáltam. Vodkásoknál viszont olcsóbbak a telók.
8/8 anonim válasza:
Nekem mind három "nagy" van. Szerintem a vodafon csapnivaló az országban, külföldön viszont egész jó. Csak a telefonálásról beszélek. Még itt BP.-en is vannak "lukak" vidéken meg kifejezetten rossz. (tetőantennával persze jó.)A telekommal is hasonló a helyzet, lukak, térerő hiány mindenfelé. A telenorral viszont egész jó elvagyok, amerre járok. Zala, Pest-megye, Nógrád, Fönt, az Ipoly mentén ugyan vannak gondok. Hegyek között viszont bár melyikkel lehet, ha nem látod a tornyot. Van amikor a háromból egy sem működik. A tarifák más kérdés,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!