Melyik mobilszolgáltatónak a legjobb a 3G lefedettsége?
Kb egyforma már mindnek, illetve inkább az a lényeges, hogy amerre te akarod használni, ott milyen.
Lehetne akár az egyiknek 99% és a másiknak összesen 1%, ha neked pont azon az 1%-on kellene, akkor semmit nem érnél az elsővel.
A vodának pont hogy nagyon nem jó.
Hajdú Biharban legalábbis, inkább tmobil. Pannont nem ismerem.
"Vodafone-nak nagyon jó."
[link] ;-)
A t-mobilt nem ismerem de nekünk hajdu bihar -ban a telenor hipernet nem nevezhető netnek örülök ha 2g-én megy az is úgy hogy USB hosszabbítóval felakasztva a mennyezetre a vodafon pedig ugyanitt 3G-én működik
De viszont a telenor úgy gondolom nagyon helyfüggő mivel tőlünk 15km-re már van 3G és nagyon jól megy.
Egy biztos: még Budapest környékén, hegyvidéken is a legjobb a Vodafone 3G hálózata. A lefedettségi térkép szerint Szegeden is kiváló. Sokat költöttek fejlesztésre.
#7: megnéztem a térképét, erős piros mezőbe vagyok, de itt még a térerővel is gondok vannak. xĐ
Kint a dombtetején van 1-es vodás csík.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!