Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért nem tudok csatlakozni a...

Miért nem tudok csatlakozni a telefonomról a Wifi-re? Többi lent!

Figyelt kérdés
Na az van ,hogy van egy Nokia Lumia 520-om (Windows Phone <3 ) és két napja apám nem tudott felcsatlakozni a Wifi-re.Beírtam a helyes jelszót ugy nem tudott csatlakozni, hülyeségel sem ezért elfelejtettem a telefonommal a Wifi-t és már nekem se jó.Gondolkodik a Jó jelszón vagy a Rosz jelszón és kiírja ,hogy nem sikerült csatlakoznia...Persze napokkal az elfelejtettetés előtt ment minden mert persze automatikus csatlakozásra van állítva...Próbáltam Reset-elni a Routert de semmi :( Egyébként a Router-el semmi gond nem volt és még a Számtógép (Windows XP) Most is tudrá csatlakozni.Ilyenkor mi a teendő meg köszönném a gyors válaszokat! :)

2016. jún. 20. 13:27
 1/7 anonim ***** válasza:
Telón írd be a jelszót újra.
2016. jún. 20. 16:11
 2/7 A kérdező kommentje:
Hát ez már meg történt.Nem is egyszer valami más ötlet?
2016. jún. 20. 16:35
 3/7 anonim ***** válasza:
Nézd meg a router beállításait. Resetnél a jelszó is alapra áll be. Aztán nézd meg, hogy mennyi idő alatt mennyi IP címet oszt ki, mert, ha az betelítődik valami miatt, akkor amíg nem nullázza le, addig nem fogsz tudni újra cssatlakozni.
2016. jún. 20. 19:34
 4/7 anonim válasza:

nem minden router resetelése helyes megoldás. némely szolgáltató eszközeit ilyenkor újra kell konfigurálni.

egyébként böngészőbe beírod, az IP címet.kidobja a router beállításait és onnan ki tudod nézni a Wifi jelszót, akár meg is tudod változtatni.

2016. jún. 20. 21:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Ohh Köszönöm holnap ki is próbálom majd irok Köszi a gyors válaszokat :)
2016. jún. 20. 21:35
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, az igaz. Resetnél van mikor mindent újra be kell állítani, az meg szívás. Egyszer egyik ismerősöm azt mondta, hogy nézzem meg, mert nála sincs net, pedig a beállításokhoz nem nyúlt. Aztán ránéztem IP-n a routerre és csak az volt a baj, hogy disconnect állapotban volt. Azt mondjuk nem értettem hogyan, hiszen ahhot be kellett volna neki is oda lépnie és rákattintani erre, de állítása szerint nem. Talán a router hibája.
2016. jún. 20. 22:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Az a ötlet jónak tünt ,hogy irjam be a netbe az IP címet beirom de ki hoz egy kop fehér oldat (na ekkor dobtam el az agyam) és még egy másik próblémám is ,hogy mint irtam XP Gépről vagyok és itt nagyon "Levan Amortizálódva" az egész internet beállítás és itt nem tudom ,hogy kéne mert én Win 8-as vagyok...
2016. jún. 21. 07:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!