Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért tünik el a wi-fi a...

Lillus* kérdése:

Miért tünik el a wi-fi a telefonomról? Müködik a wi-fi a telefonomon tudok csatlakozni, de ha leteszem a telót és lezár a bill. eltűnik.

Figyelt kérdés

Hiába van elérhető hálózat amire csatlakozom a telom akkor is lelép róla és majd csak ha feloldom a bill. akkor csatlakozik újra.Az idő közbeni üziket és értesítéseket nem kapom meg pontosan és másnál is jelzi hogy nem vagyok elérhető pedig van wi-fi.

Beállítási probléma vagy a telo(aTab) miatt van?

2014. nov. 2. 05:14
 1/4 anonim ***** válasza:

Nincs semmi baj a taboddal... nekem is úgy van beállítva, hogy ha nem kommunikálok vele, leteszem, vagy csak úgy otthagyom, akkor két perc múlva bont.

a beállításoknál vedd ki a pipát abból, ami lezár minden kapcsolatot.

2014. nov. 2. 06:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Köszi,de éppen azt nem találom...
2014. nov. 2. 07:45
 3/4 anonim válasza:

Nálam így lehet beállítani:

Beállítások

-Wifi

-Speciális beállítások

-Wifi fenntartása alvó módban

Én itt a mindig et választottam

2014. nov. 2. 08:22
 4/4 A kérdező kommentje:
Nálam is az van beállítva de mégse jó...
2014. nov. 2. 08:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!