Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Porszívózás közben többször...

Porszívózás közben többször is elment az áram az alsó konnektorokból, nagyjából fél óra alatt jön vissza az áram, a többiben van. A biztosítékot nem vágta le. Mi lehet oka?

Figyelt kérdés
2016. jún. 19. 16:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Biztos valami védelem miatt. A porszívó sok áramot vesz fel. Főleg ha teli van a puttonya...
2016. jún. 19. 16:57
 2/8 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen a porszívó túl sok áramot "használ" el és ennek hatására elmegy az áram bizonyos konnektorokból? Hogyan lehet "visszahozni" az áramot? jelen esetbe már több órája nincs az összes szoba alsó konnektorában áram.
2016. jún. 19. 17:06
 3/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Ez eléggé fura, miért pont fél óra? Nem hiszem, hogy egy időkapcsolós főbiztosíték lenne a konnektorokra kötve.
2016. jún. 19. 17:12
 4/8 A kérdező kommentje:
Pontatlanul fogalmaztam. Minimum félóra. A jelenlegi kimaradás már 2 órája tart.
2016. jún. 19. 17:28
 5/8 Szirty ***** válasza:
Valaki a lakásban ennyi idő múlva kapcsolja vissza a leoldott kismegszakítót.
2016. jún. 19. 17:35
 6/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Nem értem. Nem hallottam még lyen hülyeségről, de az igaz lehet, hogy valaki kapcsolgatja a kismegszakítót, mást nem tudok elképzelni :-)
2016. jún. 19. 17:52
 7/8 anonim ***** válasza:
Hú ez nagyon nem érthető így. Biztos nem kapcsolja vissza senki a levert kismegszakítót? És hogyan nézte meg, hogy "elment az áram?" a porszívót próbáltad bedugni máshova? Nem lehet, hogy a porszívó melegedett túl és abban lévő hővédelem old le (az képes visszakapcsolni magától).
2016. jún. 19. 20:45
 8/8 Ypszilon1980 ***** válasza:
Mondjuk inkább a porszívóban van valami védelem, bár ilyenről sem hallottam még...
2016. jún. 19. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!