Melyik laptop a jobb választás? (HP vs Fujitsu)
Figyelt kérdés
Maximum 150ezer forint értékben kerestem laptopot, általános használatra. Találtam is két megfelelőnek tűnő gépet, de nem tudok dönteni.
Ha van tapasztalatotok, szívesen olvasnám, illetve ha tudtok jobb alternatívát, azt is szívesen fogadom. A lényeg, hogy kereken 150 ezrem van rá, és fontos, hogy legyen rajta Windows.
2016. jún. 18. 22:27
1/3 anonim válasza:
Mindenképp a HP mellett döntenék helyedben. Fujitsuval régebben sok probléma volt, ha javításra kaptam Fujit, akkor olyan is volt, hogy gyárilag rossz méretű csavar volt ami miatt kiszakadt a persely. Működés szempontjából sem megbízhatóak sajnos, mert iszonyatosan föl tudnak forrósodni illetve a merevlemezük pocsék silány minőségű volt. Lehet a mostaniak talán jobbak egy fokkal, de a kettő közül mindenképp a HP-t tudom ajánlani.
2/3 anonim válasza:
mostani Fujitsu laptopok már jobbak, te nyilván a régi Fujitsu-Siemensre gondolsz, én az A514et venném a jobb minőség és a matt kijelző miatt
3/3 anonim válasza:
Ezek kuka mind2 90k ha ér. Inkább lenovo z510 abba 4 gb i3 és 740m , u szériás procit ne vegyél sz@rrá butitot energia takarékos eggyik laptop se kéne nekem .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!