Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Fujitsu Amilo Pi 3560. Jó...

Fujitsu Amilo Pi 3560. Jó választás?

Figyelt kérdés

Persze, mi a jó és mi nem, attól függ mire használom ugye...

Nos, játszanék is azért, nem feltétlen a legeslegújabb játékokkal, de azért ilyen assassins creed első része max, szeretném ha jól futna rajta. Emellett stúdiózni szoktam így sokat konvertálok, amihez ugye jó proci kell. Értékeléseket szeretnék majd tőletek, és tippeket, esetleg a laptop negatív tulajdonságiat felsorolhatnátok. Egyébként nagyon melegszik a gép?

A konfiguráció:

Processzor: Intel Core2 Duo T6570 - 2.1GHz, 800MHz, 2MB

RAM: 3GB DDR2 800MHz

GPU: nVidia GeForce GT 240M, 1GB VRAM DDR3

2010. júl. 10. 19:39
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

http://www.youtube.com/watch?v=Q647x5A1qGY

Így menne az Asassin's Creed.

Amúgy a ram elég,a vga erős,a proci szintén.Nem lesz gondod ;) csak vegyél hozzá egy hűtőpadot mert ha sokat konvertálsz akkor minden laptop melegszik..

2010. júl. 10. 20:02
 2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! :))
2010. júl. 10. 20:17
 3/12 A kérdező kommentje:
A witcher menne szerintetek?
2010. júl. 10. 22:07
 4/12 anonim ***** válasza:
Simán ;) Izmos gép ez.
2010. júl. 10. 22:54
 5/12 A kérdező kommentje:
Hú, köszi, ennek örülök! :)) Már régóta nagy vágyam, hogy játszak ezzel a két játékkal!
2010. júl. 10. 23:09
 6/12 anonim ***** válasza:

Én idén februárban vettem ugyanilyen gépet, igaz Dual-Core T4300 2,1 Ghz procival, 142000 Ft-ért, házhoz is hozták. Nagyon zsír! Kicsit melegedős (RA3 full gráfon, ölbe vett géppel nem nyerő :), meg a kijelző gyártási minőségével lehet gondod (egy-két beragadó pixel), de ha nagyon rossz akkor ingyért cserélik. Izmos gép, nekem még semmi sem fogta meg. Összesezerlésre is kiváló, nem tekeredik, nem recseg. Üzemideje elég jó, és a kialakítása is olyan, hogy tudsz hozzá nagyobb aksit venni, ha kell.

Én itt vettem: [link] Ha teheted, vegyél rá +2 év garit, 20e Ft, de megéri, mert ha akármi kínja lesz (normál használat mellett szerintem kizárt dolog), akkor 20e Ft-ból nem csinálnak rajta szinte semmit. Lehet hozzá igényelni Fuji fészek kártyát (ingyen), ez annyit tud, hogy ingyen bővítik a ramot (alkatrészt te fizeted), meg megcsinálják a BIOS-frissítést, stb.

2010. júl. 11. 10:27
 7/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket! Annyi a gáz, hogy én szerbiában veszem, itt nem tudom, hogy lehet e ilyen extrákat hozzá, de majd megérdeklődöm. :)
2010. júl. 11. 19:12
 8/12 anonim válasza:

Szia! Nekem 1 hónapja van ilyen gépem (igaz nekem 4GB rammal és T6600as procival) és meg vagyok vele elégedve. Konvertálásra, videóvágásra/szerkesztésre tökéletes, sőt, még a játékok is szépen futnak rajta. Melegedés: neeem nem melegszik a gép. Procik 45° körül mozognak, a videókártya 50° max. Nálam megy egész nap a gép, és feljebb nem megy. Hangja nincsen neki, a gép nagyon halk. Negatív tulajdonságnak azt tudom mondani, hogy nem adnak hozzá driver cd-t. Úgy kell összeszedni a fuji oldaláról, meg az nvidiáról. De ha már megvannak, akkor szépen működik. Akksija: office használat mellet úgy 3 óra, filmnézés + kis játék mellett 2-2,5 óra. Szerintem ez egy jó kis gép. És nem kínai!!! (Made in Germany)

Vegyétek meg bátran, megéri az árát! (küldök szívesen képeket, írj!)

2010. júl. 13. 16:52
 9/12 A kérdező kommentje:
Már meg is vettem! :) Holnap délután dobok majd rá egy win 7et, és megnézem mit tud a masina. :) Win 7en minden megy ami xp-n is egyébként?
2010. aug. 4. 01:38
 10/12 bp1985 ***** válasza:
Nem.
2010. aug. 5. 11:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!