Pillecukor1 kérdése:
Milyen laptopot vegyek?
Figyelt kérdés
Amire használnám:videóvágás,képszerkesztés,játék,internetezés,filmnézés,grafikus munka (építészet)
A macbookon gondolkoztam,de sok rosszat hallottam róla. Érdemes macbookot venni? Vagy inkább más mellett döntsek? Mit ajánlotok?
előre is köszönöm a segítséget :)
2016. jún. 11. 19:24
1/4 anonim válasza:
Én kitartok a Lenovo Ideapad szériánál.
2/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ:)És ez jó lenne nekem azokra a célokra amit írtam?: [link]
2016. jún. 12. 19:06
3/4 anonim válasza:
Nagyon jó a Macbook, (nekem is az van), a sok negativ hozzászólás azért van, mert kicsit tul van árazva. Munkára, filmnézésre, videóvágásra, internetezésre, mindenre kiváló amit felsoroltál, Évekig jó, aksija iszonyat sokáig birja, könnyű, csak játékra nem alkalmas, de nem arra találták ki.
4/4 anonim válasza:
A Mac piszkosul drága, 300 ezret is elkérnek érte, miközben teljesen más technológia és más a kezelése is, nem Windows.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!