ha szeretsz a csengőhang, film, zene másolással szenvedni, nem baj, ha nincs rádió, jackdugó, csak 1.2mp kamera akkor gyorsan
2016. jún. 8. 19:01
3/8 anonim válasza:
Majd bele fogsz szakadni.
2016. jún. 8. 20:26
4/8 anonim válasza:
Ez attól függ, hogy miként használod a készüléket. A rendszer kezelése alapvetően egyszerűbb, ugyanakkor ez lehet, hogy pont zavaró lesz (gondolok itt pl arra, hogy ikonok oldalanként szigorúan egymás után jönnek, és nem is vegyítheted a widgetekkel őket). Aztán ott vannak a korlátozások, amelyeket vagy kínként élsz meg, vagy jobbára fel sem fognak tűnni.
2016. jún. 8. 20:38
5/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk a jack dugó, rádió., zene másolás elég fontos :-/
2016. jún. 8. 20:51
6/8 anonim válasza:
#5: jack dugó van. Következő iPhone-nal kapcsolatban hozták fel, hogy elhagyják róla (és vezeték nélküli fülessel adják majd), de azóta már ezt cáfoló híresztelések is jöttek. Majd szeptemberben kiderül.
FM rádió nincs, iOS-t futtató készülékben soha nem is volt. Zenéidet természetesen fel tudod rá másolni, de ehhez iTunes-t kell használni (vannak alternatívák is), nem látod pendrive-ként a készülék tartalmát. Mivel sokan szeretik ezt a hülyeséget hangoztatni, ezért külön kiemelem: iTunes használata nem jár azzal, hogy fizetned kelljen a zenékért, ilyen-olyan módon megszerzett mp3-aidat is fel lehet vele pakolni.
2016. jún. 8. 23:09
7/8 anonim válasza:
Hát amikor megvettem rosszul lettem annyira tetszett ,és használni akartam csak felesleges dolgok miatt felhúztam magam amik miatt nem tudtam használni (alvás evés stb..) voltak dolgok amik különböztek,azok furák voltak de gyors megszokható
2016. jún. 23. 19:45
8/8 anonim válasza:
Elsőre nagyon fog tetszeni az biztos, kellemes és jó birizgálni.
Egyébként pedig éppen olyan mint egy felső kategóriás androidos csak zárt/zártabb.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!