Google chrome jelszó mentésről kérdés lent?
Figyelt kérdés
Nos az van hogy most a részleteket nem szeretném kitárni csak a lényeget, a lányom levelezésébe szeretnék bejutni mert egy bizonyos dolgot meg kell tudnom tehát az a kérdés hogy tudjam meg a jelszavát egy olyan gépről amit az egész család használ de nincs elmentve a jelszava.. belehet chrome ba állitani hogy láthatatlanul facebook jelszót memtsen azaz úgy hogy azt ő ne tudja esetleg bármi ötletetek van? Én még a keyloggerre is gondoltam de nekem túl bonyolult pedig videpkat is néztem róla előre is köszönöm ez életbe vágóan fontos lenne nekem.2016. máj. 30. 14:47
1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírásért, gyorsan gépeltem.
2016. máj. 30. 14:49
2/4 anonim válasza:
Fogod és megmondod neki, hogy szeretnél belenézni a levelezésébe.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ezt a remek választ... többieket arra kérem a kérdésre válaszoljon ne tanácsokat adjon ez fontos lenne köszönöm
2016. máj. 30. 15:07
4/4 anonim válasza:
Erre remélem nem fogsz választ kapni, mert jogilag és morálisan is borzasztóan necces a téma. Igen, ez is egy kioktató válasz, de itt az olvasók közül senki nem tudja, hogy valójában miért kell a jelszó. Úgyhogy magányodban guglizgassad a témát, biztosan találsz valamit. (kár is méltatlankodnod, lepörög..)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!