Mit rontok el a tekerésen?
Figyelt kérdés
Helló.
0,5mm vastagságú Ni200 huzalt használnék de valszeg valamit folyton elrontok. Már vagy 4 tekerést csináltam de egyik sem jó. Állandóan zárlatot ír az eszközöm, és nem tudom mi lehet a gondja. A tekerés menetei nem érnek össze, a készülék támogatja az Nickel huzalt, megfelelően teszem helyére a gumi szigetelőt illetve a fém közép érintkezőt de zárlatot ír ki.
Nem vagyok ebben a témában profi, de sok kazánt felújítottam már sikeresen, és bosszant hogy ez nem sikerül már mióta. Kaptam már tippeket mint pl. hogy ne izzítsan a huzalt, vagy tisztítsam ki, de ezek után sem megy. Ahogy láttam van itt azért ehhez értő ember, tehát szerintem jó helyen keresgélek.
2016. máj. 12. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!