Regisztráltam volna Ncorera, elküldte a pénzt de aktiválni meg nem aktiválta. Miért nem aktiválja? Hol lehet írni Supportnak?
Az oldal eredeti volt jelzem még mielőtt valaki el kezdené mondogatni hogy "Biztos nem volt eredeti"
Már nagyon sok ideje akarok egy saját ncore profilt és most meg pénzt vesz le de aktiválni nem aktiválja
Ha van olyan ismerősöd, akinek van Ncore-ja, akkor kérd meg, hogy figyelje, hogy mikor van lehetőség meghívót küldeni. Volt 1.5 éve karácsonykor h 3 ingyen meghívót kapott mindenki. Most húsvétkor meg egy nagyon egyszerű rejtvény megfejtéséért járt prémium tagság. Én annak köszönhetően tudtam meghívni egyik barátnőmet.
Ha meg ezután is hajlandó lennél fizetni, akkor fizess valakinek egyszeri alkalommal prémium tagságot és akkor meg tud hívni.
Már meghívtak
Nagyon hálás vagyok neki :)
Kérdező:
Hol sikerült meghívót szerezned?
Nekem is szükségem lenne egyre... ^^"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!