Regisztráltam volna Ncorera, elküldte a pénzt de aktiválni meg nem aktiválta. Miért nem aktiválja? Hol lehet írni Supportnak?
Az oldal eredeti volt jelzem még mielőtt valaki el kezdené mondogatni hogy "Biztos nem volt eredeti"
Már nagyon sok ideje akarok egy saját ncore profilt és most meg pénzt vesz le de aktiválni nem aktiválja
Eredeti oldalon soha nem fognak pénzt kérni a regisztrációért.
Nem is lehet csak úgy regisztrálni, meghívásos úton zajlik a dolog.
ncore pont cc
Ez volt a cím? Ha nem, akkor átbasztak... Ami igen csak valószínű, mivel ncore nem árul regisztrációt...
Ha meg meghívó kell egyszerűbb lenne 5 perc alatt keresni valakit egy fórumon, aki tud küldeni és van is olyan jófej..
[link] Ez az az oldal.
Ez eredeti?Haverom hívott meg egy faces csopiba és bíztam benne, megörültem hogy végre lesz egy Ncoreom de csak a pénzem vette le.
Akkor átvertek igaz?
Ncore pont cc
Nem hu, nem com, nem info, nem pro, nem ru, nem ws, nem tökömtudja mi, hanem cc.
Van egy rossz hírem...
"Az egyetlen és igazi a cc domaines ncore!"
A .nu is "igazi". Lásd Wiki a .cc-n, a Kapcsolatnál :)
Rendben.
Köszönöm mindenkinek a választ!
Legközelebb figyelek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!