Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Mennyi RAM kell az android 6....

Mennyi RAM kell az android 6. 0 Marshmallow mellé?

Figyelt kérdés
Láttam az LG K8 telefont és ahogy megnéztem hogy Androis 6.0 mondom ez nekem kell, viszont azt az 1,5 GB RAM-ot keveslem. Ha esetleg valakinek van ilyen telefonja vélemények, tapasztalatok?

2016. máj. 10. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
84%
Nekem a 3gigából 1.1 szabad.. HTC M9
2016. máj. 10. 17:47
 2/6 doni1201 ***** válasza:

Kevésnek nem kevés szerintem egy ilyen rendszer mellé, de persze lehetne sokkal több is; de mindenképpen elegendőnek mondható.

Inkább az a kockázat, hogy később jön egy új android verzió, és a frissítés (ha kap majd) már kevésbé lesz optimalizált, mint az induló verzió. Akkor jöhetnek majd a komolyabb akadások.

2016. máj. 11. 08:55
 3/6 A kérdező kommentje:
És ha jönn az uj verzió akkor automatikusan frissül??
2016. máj. 11. 16:16
 4/6 doni1201 ***** válasza:
48%

Nem, de 'zaklatni fog' :)

Nagyon hamar úgy sem jön rá nagyobb frissítés, ha egyáltalán jön (nem csúcsmodell), és igazából az sem feltétlenül hoz magával lassulást, csak ki kell várni egy kicsit, hogy mik a vélemények. A kisebb biztonsági frissítéseknek csak előnyük szokott lenni.

A nagyobb alkalmazásokkal/játékokkal ígyis-úgyis meg fog gyűlni a baja a telefonnak, vagy sok program egyszerre futtatásával, de ilyenkor nem csak a RAM lesz a gyengepont >> 8GB tárhely (amiből kb 4GB használható), gyenge grafikus gyorsító stb... Ez ebben az árkategóriában egyébként elég megszokott, talán egy-két kínai tud kitűnni a sorból.

2016. máj. 11. 17:50
 5/6 A kérdező kommentje:
Ok akk ilyen telot nem veszek, köszi a választ ment a zöld kéz
2016. máj. 11. 20:36
 6/6 gergoap ***** válasza:

Baromság! LG Zero-m van 1,5

G RAM-al, max. 1.1-et használ. Sosem lassult be fél év alatt.

2016. nov. 12. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!