Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Csak nekem szívja az aksit az...

Csak nekem szívja az aksit az új android a 6. 0 (Marshmallow)?

Figyelt kérdés
Előre is köszönöm

2016. ápr. 15. 10:33
 1/8 anonim ***** válasza:
90%
Nekem tovább bírja az akksi vele, így lehet h csak neked szívja
2016. ápr. 15. 10:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Főfrissítés után ajánlott csinálni egy factory resetet.. aztán szépen rendbejön
2016. ápr. 15. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Nekem a frissítés óta kicsivel jobban birja
2016. ápr. 15. 12:42
 4/8 anonim ***** válasza:

Sony Z2 6.0.1

Én pont az ellenkezőjét vettem észre. Kissé tovább bírja az aksi.

2016. ápr. 15. 12:48
 5/8 A kérdező kommentje:
Nemáár,hogy csak én szívok vele..:D Azért köszönöm :)
2016. ápr. 15. 20:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon merül kb mióta frissült. Bár akkor megpróbálom a visszaállítást.
2016. ápr. 28. 23:14
 7/8 fabrylaszlo válasza:
Galaxy s5: Lollipop-on akkumulátor üzemideje tűrhető volt. KB. 1,5-2 óra alatt 0-ról teljesen feltöltött. Frissítve Marshallow-ra (6.0.1) akkumulátor üzemideje jelentősen lecsökkent (kb. fele annyit bír mint előtte), ráadásul a teljes töltési idő 0-ró 100%-ra jelentősen megnőtt.(304 perc).
2016. jún. 26. 18:04
 8/8 anonim válasza:
Nekem egy kicsit speciális telefonom van, a dupla kijelzős yotaphone2, de az android 6 frissítés után nemhogy fele annyira bírja, de harmad annyira sem az aksi. 4 óra alatt szinte kopra lemerül. Megnézve, hogy melyik alkalmazás meríti, láss csodát, az android rendszer több, mint 40%-ot merített... Ez a 6-os egy nagy rakás fos, nem beszélve arról, hogy gyakorlatilag nem változott szinte semmit az 5-höz képest.
2017. aug. 2. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!