Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Miért ráz a fázisceruza ha a...

M1230 kérdése:

Miért ráz a fázisceruza ha a csavarhúzó részét fogom meg ha a konnektorba van? Elvileg egy nagy ellenállás van rajta

Figyelt kérdés

2016. máj. 1. 15:17
1 2
 11/16 Szirty ***** válasza:
2%

Nem csak nyelvheggyel lehet érezni!

Hiába magyarázod!

Nem tudom miért kell ezen így kiakadni...

2016. máj. 4. 21:24
 12/16 szalaiga.bor válasza:
Hát, én nem vagyok villanyszerelő, de gondolom nem véletlenül szigetelik le a fáziscerkát egészen a végéig...
2016. máj. 8. 08:48
 13/16 Szirty ***** válasza:
0%

Csak halkan jegyzem meg, de még mindig nem igazán tudjuk mit is fog meg valójában.

A legtöbb fázisceruza eleve egy csavarhúzó úgy ahogy van, a (fáziskereső csak többletfunkció benne).

Így hát bármelyik részét is fogja meg, a "csavarhúzó részét" fogja.

Számomra ez kb. annyira pontos meghatározás, mint ha egy Lada személygépjárműnek az "autó részét" fogdosnánk.

2016. máj. 8. 13:02
 14/16 anonim válasza:
28%
Fázisceruza fém részét fogva fazisba dugni annyi,mint víz alatt mélylevegőt venni.
2016. máj. 8. 18:22
 15/16 Szirty ***** válasza:
0%

Zoltán!

Láttál már fázisceruzát?

Szeretném felhívni a figyelmed arra, hogy van neki egy fém része, amit kifejezetten meg kell fogni annak érdekében hogy értékelhetően használható legyen az eredeti célja szerint.

Ezen a képen a fekete alapon látható szürke téglalap:

[link]

Persze fém rész a szára is amit bedug az ember a fázisba.

2016. máj. 9. 21:32
 16/16 Ypszilon1980 ***** válasza:
Azt én még mindig nem értem, hogy a csavarhúzó részt hogy fogod meg?
2022. nov. 7. 07:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!