Felkapcsolatam a villanyt és kiégett. A ház egyik felében van áram, máshol nincsen. Miért?
Figyelt kérdés
Levágta az egész házban a villanyt, de utána a főkapcsolónál visszakapcsoltam és a hálózat egyik fele nem működik (az összes villany érintett kb, hűtő, mikró ok). Miért lehet ez és hogyan lehetne megjavítani? Azt az izzót, amelyik kiégett, már eltávolítottam. Albérletben lakom, szal gondolom a főbérlőnek szólok, de hátha gyorsabban is ki lehet javítani.2016. máj. 1. 01:23
1/6 anonim válasza:
Panelban, társasházban laksz ? Van kint a lépcsőházban a villanyóra az emeleteden, ott kapcsoltad vissza (?) vagy a lakásban , ugyanis az előszobában is van egy doboz, azon több kapcsoló , 2, 3 .
2/6 A kérdező kommentje:
Szia, köszi a gyors választ. A lakásban van egy szekrény(ke) pár kapcsolóval, ott kapcsoltam vissza. Van egy csomó kapcsoló benne, és a 2 fő kapcsolót nyomtam vissza. A többi mint "ON" állásban van.
2016. máj. 1. 01:39
3/6 A kérdező kommentje:
Panel(szerű) amúgy, igen.
2016. máj. 1. 01:40
5/6 anonim válasza:
A villanyóra szekrényben is ellenőrizd a kismegszakítókat.
6/6 anonim válasza:
Keress még biztosítékot, kismegszakítót. A főbérlő már megmondta volna, hol van még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!