Msebi06 kérdése:
Miért nem világít a led?
Figyelt kérdés
Van egy PC-m, aminek a Power ledje nem világít már egy ideje. Nagy ritkán volt hogy mégis de aztán megint kialudt. Ma szétszedtem és a lednél volt a vezetéken egy törés mindkét pólusnál. Szétszedtem Ráteszem a vezetékeket, hogy forrasztás előtt tudjam melyik oldal a +, melyik a -, de nem világít, majd vagy 10-szerre világított. Felforrasztottam, de nem jó. A gépből kijön az 5 volt, a vezetékek végéig is, de ahogy rákötöm a ledre leesik 0,3V-ra. Mitől lehet ez? Próbáltam kis izzóval is, annál meg 0,1 voltot írt. Alaplap hibára gondoltam, de tegnap vettem újat és a réginél sem világított, meg most se.2016. ápr. 24. 09:35
1/3 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogyha a HDD ledjét kötöm a kivezetésre világít simán.
2016. ápr. 24. 09:39
2/3 anonim válasza:
Hibás lehet a led-ed. Csak nem ezért vettél másik alaplapot?
3/3 A kérdező kommentje:
Nem, komplett gépet vettem újat, csak a gépház maradt. Azóta rákötöttem a vezetékeket egy másik ledre, azok se világítottak. Lehet a kábellel vmi?
2016. ápr. 24. 11:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!