Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Ez a LED-reflektor tényleg...

Ez a LED-reflektor tényleg nagyon jó árban van vagy csak valami trükk, és amúgy is kb ennyi bárhol? És mégis milyen fényerőre kell számítani?

Figyelt kérdés

Nekem pl amiatt kéne, mert szabadtéri videózásnál jól jönne, hogy legyen viszonylag elfogadható fény, és fogalmam nincs, hogy egy szokásos pl 160 ledes led videolámpához képest milyen fényereje van, de nem tűnik rossznak.

Mi a véleményetek?

[link]

2016. ápr. 24. 09:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Az ár kb 7500 ezzel nincs gond,de a beetető szöveg az gáz.

Már ez miatt sem venném náluk.

"Eredeti ár:28 900 Ft Kedvezmény:-73%"

2016. ápr. 24. 09:55
 2/5 A kérdező kommentje:

oké, de ha a végeredmény jó, akkor felőlem etessenek ahogy akarnak , nem?

lényeg h mégis ehhez mekkora fényerőt képzeljek el? mert az hogy 100 W-os hagyományos ízzó, az necces, hiszen ez mégis egy foncsorozott reflektor, de halvány fogalmam sincs, mihez kéne hasonlítanom :(

2016. ápr. 24. 10:18
 3/5 anonim ***** válasza:
2016. ápr. 24. 12:43
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi, most már csak az idegesít, hogy odaírják a Lument, de azt nem, hogy hány W-os LED, azaz nemtom kitalálni, melyik típus lehet... neked van ötleted így ránézésre?
2016. ápr. 24. 16:25
 5/5 A kérdező kommentje:
próbáltam nézegetni, de sztem ez a 10 W-os csak a mérete alapján ...
2016. ápr. 24. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!