Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Egyéb kérdések » Erős fényű, kézi (biciklis)...

Erős fényű, kézi (biciklis) reflektort?

Figyelt kérdés
Egyik alkalommal amikor balatonon voltam, éjjel egy biciklis jött velem szembe, de valami olyan embertelenül erős világítással, (szerintem ledes reflektor volt) amilyet még a motorok is megirigyelnének. Valósággal vakított, pedig nem volt olyan nagy lámpa, talán csak olyan 15-20 centi hosszú, és nem volt vastag se. Azóta keresek olyan lámpát, de azt se tudom, hogy kell rákeresni ilyenre. Jól jönne néha amikor éjszaka jövök haza a full sötétbe, kátyús, lejtős utakon. Az se baj, ha drága.

2016. márc. 21. 16:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Lehet hogy csinálta, és az akku máshol volt elhelyezve, nem a lámpafejben.
2016. márc. 21. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:

Van olyan, hogy Solar Storm x2 biciklis lámpa, ezt nem próbáltam, de szerintem túl erős a fénye középen, nem egyenletes.

Keress rá arra, hogy "cree led". Már kb 1000 forint környékén lehet ilyen lámpákat venni, én fókuszálhatót használok, eléggé meg vagyok vele elégedve, ehhez hasonló:

[link]

ezt a bejegyzést is átnézheted: [link]

2016. márc. 21. 20:35
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, jó ez a cikk, csak nincsenek (vagy én nem találom) a lámpák neveit :/ Pedig szeretnék rendelni az ebay-ről ilyeneket
2016. márc. 22. 00:53
 4/5 bamboochatheone ***** válasza:

5 x Cree XM-L T6 5T6 6000 Lumens 2 In 1 LED 3 Modes Bike Light Bicycle Front Lamp Headlight Headlamp + 8.4V Battery Pack

[link]

Nekem ilyen van és hát brutális. Nagyon ajánlom. Az akku kb 1 órát bír maximum fényerőn. Iszonyatos fénye van.

2016. márc. 22. 05:57
 5/5 anonim ***** válasza:

Vagy itt van hat és fél ezer Forintért egy max 2700 lumenig garantált a beépített ledek darabonként 910 lument tudnak leadni. (6000-esnek írják)

[link]

2016. márc. 22. 12:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!