Erős fényű, kézi (biciklis) reflektort?
Figyelt kérdés
Egyik alkalommal amikor balatonon voltam, éjjel egy biciklis jött velem szembe, de valami olyan embertelenül erős világítással, (szerintem ledes reflektor volt) amilyet még a motorok is megirigyelnének. Valósággal vakított, pedig nem volt olyan nagy lámpa, talán csak olyan 15-20 centi hosszú, és nem volt vastag se. Azóta keresek olyan lámpát, de azt se tudom, hogy kell rákeresni ilyenre. Jól jönne néha amikor éjszaka jövök haza a full sötétbe, kátyús, lejtős utakon. Az se baj, ha drága.2016. márc. 21. 16:54
1/5 anonim válasza:
Lehet hogy csinálta, és az akku máshol volt elhelyezve, nem a lámpafejben.
2/5 anonim válasza:
Van olyan, hogy Solar Storm x2 biciklis lámpa, ezt nem próbáltam, de szerintem túl erős a fénye középen, nem egyenletes.
Keress rá arra, hogy "cree led". Már kb 1000 forint környékén lehet ilyen lámpákat venni, én fókuszálhatót használok, eléggé meg vagyok vele elégedve, ehhez hasonló:
ezt a bejegyzést is átnézheted: [link]
3/5 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, jó ez a cikk, csak nincsenek (vagy én nem találom) a lámpák neveit :/ Pedig szeretnék rendelni az ebay-ről ilyeneket
2016. márc. 22. 00:53
4/5 bamboochatheone válasza:
5 x Cree XM-L T6 5T6 6000 Lumens 2 In 1 LED 3 Modes Bike Light Bicycle Front Lamp Headlight Headlamp + 8.4V Battery Pack
Nekem ilyen van és hát brutális. Nagyon ajánlom. Az akku kb 1 órát bír maximum fényerőn. Iszonyatos fénye van.
5/5 anonim válasza:
Vagy itt van hat és fél ezer Forintért egy max 2700 lumenig garantált a beépített ledek darabonként 910 lument tudnak leadni. (6000-esnek írják)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!